Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba za czasów PO jak tajniackie bojówki POlicji kopały przechodniów na marszu niepodległości i ochraniały lewackie bojówki niemieckiej antify, gdy strzelali do górników, gdy podpalali budkę pod radziecką ambasadą i planowały warszawski majdan
A jak chcesz porównywać skalę przestępczości, incydentów na tle rasowym i religijnym (zwłaszcza antysemickim ale... uuuuu... nie pomijaj antykatolickich!), to sprawdź w NIEMIECKOJĘZYCZNEJ prasie, mediach(bo tvn też jest niemiecki ale tam to temat tabu) co się dzieje na zachodzie, północy...
...i jak widać na komentowanym filmiku - idealnym w twoim mniemaniu wschodzie.
Tam to dopiero jest syf, brak (zwłaszcza werbalnego) szacunku dla kobiet, brak tolerancji - jak w chinach tylko nie partia wszystko narzuca, a oligarchowie i prostackość wynikająca z biedy i braku wykształcenia.
Filmować ekran 16:9 w poziomie telefonem z ekranem 16:9 w pionie.
Ja pierdolę.
powznie..? tylko to przykulo twoja uwage..?
cios w jape , 16 stompów i dwa kopy nie no spoko z głowy mizeria
liczyles?
loaloa: "W waszym nadwiślańskim bagienku też ostatnio coraz więcej takich akcji. Więc też pewnie "wsio normalno". "
Chyba za czasów PO jak tajniackie bojówki POlicji kopały przechodniów na marszu niepodległości i ochraniały lewackie bojówki niemieckiej antify, gdy strzelali do górników, gdy podpalali budkę pod radziecką ambasadą i planowały warszawski majdan
A jak chcesz porównywać skalę przestępczości, incydentów na tle rasowym i religijnym (zwłaszcza antysemickim ale... uuuuu... nie pomijaj antykatolickich!), to sprawdź w NIEMIECKOJĘZYCZNEJ prasie, mediach(bo tvn też jest niemiecki ale tam to temat tabu) co się dzieje na zachodzie, północy...
...i jak widać na komentowanym filmiku - idealnym w twoim mniemaniu wschodzie.
Tam to dopiero jest syf, brak (zwłaszcza werbalnego) szacunku dla kobiet, brak tolerancji - jak w chinach tylko nie partia wszystko narzuca, a oligarchowie i prostackość wynikająca z biedy i braku wykształcenia.
no kurwa, masz racje
Przerażający filmik Wolałbym już oglądać ruchanie 6 letniej dziewicy. Serio piszę!
admin ban na pedalow arabow i pedofili plizzzzzzz
Śmieć, a nie człowiek.
który?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów