📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A dlaczego ta świnia ma kły,to taki guziec świnia z Afryki.
Gówniarzu. Zasrany. Zajebany.
I nawet skurwysyn dupa jak ludu kupa .....
Pewnie nieraz odjebal im mlode to sie wkoncu zemscili choc wszystkie kotki z tej rasy wygladaja tak samo
Chuj z kotem. Jebac go Ani to zjeść nie idzie. Świniok smaczny
Kot pewnie pierwszy chciał upolować jedną świnię ,a reszta stada przybiegła jej z pomocą. Chciał zjeść obiad, a sam stał się obiadem.
To w chuj dziwne, bo to na afrykańskie guźce i lamparta wygląda, a to wyjątkowo duże przy nim świnie tutaj. Albo mały lampart, albo jakieś wyjątkowo duże samce tych świń.
Nawet lew w pojedynkę ma respekt przed dorosłym guźcem. To twarde skurwysyny i dość agresywne.
To ten z "Król Lew" tylko tu jest z ziomkami.
To Pumba.
Pumba kurde i ekipa.
korowiow777 napisał/a:
Nawet lew w pojedynkę ma respekt przed dorosłym guźcem. To twarde skurwysyny i dość agresywne.
O tu się chłopie dużo mylisz, lew to jak kurczaki dusi i wpierdala. Afrykański guziec poza dużymi klami przy naszych największych dzikach jest jak chudy leszcz.
Wydaje mi się, że lamparta pierdyknął samochód, a guźce przyszły pożywić się padliną.
skywalker75 napisał/a:
Kacapy i Ukraina
unia jewroPejska i Polska
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów