📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Co on ma pod maska w tym Punto, ze EVO nie daje rady go dogonic na koniec ?
Michu_XXX69 napisał/a:
Słychać że to grande się dusi na 3cylindrach, jest na odwrót, Evo ucieka a grande go goni
Michu_XXX69 napisał/a:
EVO w tym przypadku to fiat grande punto po lifcie. Takie nazewnictwo sobie wymyślili
Autor mógł po prostu napisać, że punto goni punto.
otyli żyją krócej
Ale zoltozębny angol złapał odklejke haha. Niezle skatowal to swoje Punto
Ciekawe jak długo się gonili przed zaczęciem nagrania
Szkoda ze nie trafił na mnie
motylekwbrzuchu napisał/a:
EVO w tym przypadku to fiat grande punto po lifcie. Takie nazewnictwo sobie wymyślili
Autor mógł po prostu napisać, że punto goni punto.
Thx, Dla mnie EVO to Lancer
Jak ktoś cię goni i próbuje "przepychać" samochodem to dobrym pomysłem byłoby przyspieszenie do jakichś 30-40 km/h i gwałtowne hamowanie. Gość przy takiej prędkości raczej nie zniszczy twojego samochodu (na tyle aby nie dało się jechać) za to najpewniej rozwali sobie chłodnicę, która w większości samochodów jest właśnie na samym przodzie. Wystarczą 2-3 uderzenia a potem krótki rajd, po którym goniący się zagotuje i pościg z głowy.
No ale to tak na chłodną kalkulację, bo wiadomo, ze w emocjach to mózg nie działa...
No ale to tak na chłodną kalkulację, bo wiadomo, ze w emocjach to mózg nie działa...
Dwa punciaki się ściągają...1.2 w benzyn nie ma co oglądać
Czy właściciele Punciaków nie mogą żyć w zgodzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów