Brak słów na takie sytuacje... jedziesz zatankować a nie wiesz czy wrócisz do domu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zastrzelić kurwe i nawet nie chować tylko do rynsztoka wrzucić.
Całe szczęście że nie musisz się obawiać kosy pod żebro, u nas na szczęście używają maczety.
jak by ktos wbil mi noz w szybe i by byl w huj agresywny w sensie ze zaraz moze komus poderznac gardlo to bym go na maske zajebal, wrzucasz jedynke pelen but i sruu...nie no tak serio to nie wiem jakbym sie zachowal ale probuje takie sytuacje sobie wyobrazac i sie nastawiac jak mam zareagowac
@3up tez mi sie tak wydaje ze jakbym widzial cala sytuacje i do mnie zaczol by leciec to bym go potracil , ale tak naprawde nie wiadomo nie bylem w takiej sytuacji i nie wiem czy poprostu bym nie spierdolil jak tamten koles
zycie weryfikuje pewnie bohaterskie wyczyny
zycie weryfikuje pewnie bohaterskie wyczyny
@chudy179
Hollow point jest dużo lepszy od pełno-płaszczowego, gdyż zamiast dziurawić "cel" jak ser rozwala się w nim czyniąc dużo większe obrażenia.
Hollow point jest dużo lepszy od pełno-płaszczowego, gdyż zamiast dziurawić "cel" jak ser rozwala się w nim czyniąc dużo większe obrażenia.
Racja. Miałem na myśli uczciwy kaliber na taką końską spierdolinę.
00:52 dopierdoliłbym do końca i rozpierdolił go na tylnej szybie renault :O
@up i tak wszyscy wiemy ze co najwyzej bys sie zesrał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów