18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
~Velture 2011-08-22, 19:56 2
Kolejny film z cyklu - Zabawy polaków po zmywaniu garów dla brytoli.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
q................a 2011-08-22, 20:01 48
@up zazdroscisz im, ze zmywaja gary brytolom za dwie twoje srednie krajowe i uwolnili sie z tego gówna w ktorym wszyscy zyjemy ? pozdrooo
Zgłoś
d................4 2011-08-22, 20:02
miałem nadzieje ze kierowca pomyli pedały.
Zgłoś
idarudei 2011-08-22, 20:21
no mogl hamulcem go potraktowac

oraz na garach w uk polaka nie spotkach... bulgarzy teraz
Zgłoś
Prozac 2011-08-22, 20:25 1
co to w weekend na plantacji burakow nie targacie sluzac jakiemus ciapulcowi wiec odpierdala?! mysla ze sa "fajni" a w UK i tak sa tylko gownem na bucie arabusa angola....
Zgłoś
kosamisiek 2011-08-22, 20:34
.... kocham hejterów <3 powiedziałbym Ci kim jestem w anglii ale po co ma Cię huj strzelać że mi się powiodło a Tobie nie ) pozdor 600 i z fartem
Zgłoś
~Velture 2011-08-22, 20:41 3
queke3arena napisał/a:

@up zazdroscisz im, ze zmywaja gary brytolom za dwie twoje srednie krajowe i uwolnili sie z tego gówna w ktorym wszyscy zyjemy ? pozdrooo

Nie mam niestety co zazdrościć Przykro mi kolego ale nie trafiłeś bo w polsce tez można zarabiać normalnie mając godne warunki pracy a nie zapierdalać na zmywaku dla obcokrajowców

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Zgłoś
affgan 2011-08-22, 20:44
nie lepiej bylo wyjsc szyberdachem?
Zgłoś
matig 2011-08-22, 20:45 10
ale pierdolicie robota to robota

z łaski swojej możesz kliknąć P skroc.ga/AdQjP
Zgłoś
kosamisiek 2011-08-22, 20:51 1
Velture napisał/a:

Nie mam niestety co zazdrościć Przykro mi kolego ale nie trafiłeś bo w polsce tez można zarabiać normalnie mając godne warunki pracy a nie zapierdalać na zmywaku dla obcokrajowców

Żeby nie polskie prawo które mamy jakie mamy to by nikt nie wyjeżdżał za chlebem do Anglii więc sorry ) i nie każdy pracuje na zmywaku nie wiem dlaczego taką metkę dopinacie emigrantom w polsce ( pozdro.!
Zgłoś
Rafal1757 2011-08-22, 22:50 2
a wracając do filmu to czy oni nie wiedzą ze nie włącza się wycieraczek, kiedy szyby nie są mokre ? cała powierzchnia jest teraz pewnie mocno porysowana.
Zgłoś
k................r 2011-08-23, 0:06 1
I Takie debile maja prawo jazdy matka da pieniadze na auto a wiesniaki sie bujaja naparwde Polacy za granica sa strasznie pojeb.....ni
Zgłoś
~Velture 2011-08-23, 0:24 1
kosamisiek napisał/a:

Żeby nie polskie prawo które mamy jakie mamy to by nikt nie wyjeżdżał za chlebem do Anglii więc sorry ) i nie każdy pracuje na zmywaku nie wiem dlaczego taką metkę dopinacie emigrantom w polsce ( pozdro.!

Chłopaki z filmiku nie wyglądają mi na kadre kierowczniczą raczej....

Zgłoś
Z................� 2011-08-23, 0:24
heh... dwie srednie krajowe.. brutto czy netto?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów