Świranga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kolejny film z cyklu - Zabawy polaków po zmywaniu garów dla brytoli.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
co to w weekend na plantacji burakow nie targacie sluzac jakiemus ciapulcowi wiec odpierdala?! mysla ze sa "fajni" a w UK i tak sa tylko gownem na bucie arabusa angola....
.... kocham hejterów <3 powiedziałbym Ci kim jestem w anglii ale po co ma Cię huj strzelać że mi się powiodło a Tobie nie ) pozdor 600 i z fartem
queke3arena napisał/a:
@up zazdroscisz im, ze zmywaja gary brytolom za dwie twoje srednie krajowe i uwolnili sie z tego gówna w ktorym wszyscy zyjemy ? pozdrooo
Nie mam niestety co zazdrościć Przykro mi kolego ale nie trafiłeś bo w polsce tez można zarabiać normalnie mając godne warunki pracy a nie zapierdalać na zmywaku dla obcokrajowców
z łaski swojej możesz kliknąć P skroc.ga/AdQjP
Velture napisał/a:
Nie mam niestety co zazdrościć Przykro mi kolego ale nie trafiłeś bo w polsce tez można zarabiać normalnie mając godne warunki pracy a nie zapierdalać na zmywaku dla obcokrajowców
Żeby nie polskie prawo które mamy jakie mamy to by nikt nie wyjeżdżał za chlebem do Anglii więc sorry ) i nie każdy pracuje na zmywaku nie wiem dlaczego taką metkę dopinacie emigrantom w polsce ( pozdro.!
a wracając do filmu to czy oni nie wiedzą ze nie włącza się wycieraczek, kiedy szyby nie są mokre ? cała powierzchnia jest teraz pewnie mocno porysowana.
I Takie debile maja prawo jazdy matka da pieniadze na auto a wiesniaki sie bujaja naparwde Polacy za granica sa strasznie pojeb.....ni
kosamisiek napisał/a:
Żeby nie polskie prawo które mamy jakie mamy to by nikt nie wyjeżdżał za chlebem do Anglii więc sorry ) i nie każdy pracuje na zmywaku nie wiem dlaczego taką metkę dopinacie emigrantom w polsce ( pozdro.!
Chłopaki z filmiku nie wyglądają mi na kadre kierowczniczą raczej....
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów