Marzę żeby ich kiedyś spotkać w sklepie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Marzę żeby ich kiedyś spotkać w sklepie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zapalić takim kopa w dupsko i niech się zastanowi nad sobą zanim skończy boleć bjjasaczes!
W sumie to jeszcze bym trzy baniaczki wykorzystał, żeby oblać te tępe pizdy. Potem na dołek na 48 i niech siedzą w tym smrodzie.
Japierdole jak ma ochotę niech wpierdala same glony z mułem.. w sumie glony tez są żywym organizmem. Niech jedzą piach jednak tam są bakterie które tez żyją to nie można. To gorsze od feministek, lbgt i uj wie co jeszcze. Ja bym to pozamykał w piwnicach i karmił żywym mięsem, niech sobie zatłucze takiego szczura i wypierdoli a napewno by zrobiła bo instynkt przetrwania jest silniejszy niż spierdolenie mózgowe
Moze wylewaja mleko, bo mysla ze robi sie je z krowXD
piasekmaster napisał/a:
żal mi ludzi którzy muszą po takim bydle sprzątać,, ale tacy jak oni nie myślom o innych, by le zrobił si sum byle zrzutki szyły dla nich
Racja nie "myślom" tak jak i ty
jezdze dla firmy ktora produkuje i dystrybuje to mleko na cala anglie, te matoly w jeden dzien na jednej bazie przebily ponad 300 opon, przedziurawili kilkanascie cystern na mleko i jednego silosa, stary rzedy pol miliona funtow
Ja bym jej kurwa żreć nie dał przez dwa tygodnie. Pizda zdanie byś zmieniła w 3 min
OwsiankE, rozpirdolE itp. Gdzie wy debile do szkoły nie chodzili? Książki czytać tumany jebane!
Skoro weganie uważają, że krowy są gwałcone żeby dawać mleko, to szkoda, że nie uszanowali tych „zgwałconych krów” rozpierdalajac mleko po całym sklepie
Czas debilu nastał wylac trochę mleka a później do Maka na wrapa tak tego Maka co lasy wycina pod krowy w kieszeni najnowszy telefon zmieniany co rok więc do szuflady stary.A w domu komputer tablet laptop kupa badziewia z chin ubrania modne uszyte w nocy przez rówieśników z Bangladeszu a tych ubrań całą szafa. Na wakacje z mamusia i tatuś samolotem . Siebie kurwy nie widzą ale jak mają zobaczyć zrozumieć jak inteligencja kamienia polnego
Skoro weganie uważają, że krowy są gwałcone żeby dawać mleko, to szkoda, że nie uszanowali tych „zgwałconych krów” rozpierdalajac mleko po całym sklepie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów