Oraz reakcja miejscowych
Oraz reakcja miejscowych
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tu się kończy twoja demagogia i reszty przygłupów. Siedź w swojej norze tak jak siedziałeś cicho kiedy zmieniali prawo i wprowadzali ustawy...
A Ty zatkaj się kutasem kolegi bo u tak nic ciekawego nie wnosisz do dyskusji, takich jak Ty bym trzymał za płotem pod napięciem karmił krowim gownem i szczynami murzyna, czasem bym Ci gowno w papierku od cukierka wrzucił byś zaznał dzieciństwa
Prawdziwi mężczyźni sie oburzyli, bo pierwszy raz takie wielkie kuśki zobaczyli.
Nie mierz innych swoją miarą
Prawdziwi mężczyźni sie oburzyli, bo pierwszy raz takie wielkie kuśki zobaczyli.
hahaha Niech się z chujami na łby zamienią to będą trochę mądrzejsi
I tu się kończy twoja demagogia i reszty przygłupów. Siedź w swojej norze tak jak siedziałeś cicho kiedy zmieniali prawo i wprowadzali ustawy...
Ja pierdole zjeb do kwadratu, zero argumentów, a jak mu wyjaśnić to dalej ciemny tłuk klepie swoje. Kredkami narysujesz i tak nie zrozumie.
Degenerat to ciebie zrobił i zapomniał wyrzucić do śmietnika. Jak chcesz ludziom życie układać to najpierw zacznij za nich płacić...
O, i to jest właśnie ta słynna lewacka kultura, tolerancja i cywilizacja. Obrzydliwa, zdemoralizowana hołota. Może by tak zacząć banować takich oszołomów, by wrócili tam, skąd przyszli (czyli z Wykopu)? Sadistic nigdy nie był portalem lewackim, zawsze wylewano tu wiadra pomyj na neokomuchów, a dzisiaj coraz bardziej się tutaj panoszą.
Może kiedyś się okazać, że dziecko tego durnego agresora będzie w potrzebie, a nagus okaże się lekarzem, lub inna hipotetyczna sytuacja. Szanujmy się nawzajem, bo potrzebujemy się nawzajem.
Jedna sprawa że trzeba być pojebanym żeby nago przez miasto jechać na rowerze, druga że ci którzy ich atakują robiąc samosąd nie różnią się od tych afrykańskich patusów którzy palą ludzi w oponach. Niech dzwonią na policję a nie okładają dziadka jadącego na rowerze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów