Czyli grupka rusków organizuje grilla bez ognia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alkohol może i przy minus 65 ale wódka to już w zamrażarce przy minus 30 parę zamarznie jak dłużej poleży
Kurde ludzie nauczcie się stawiać te znaki interpunkcyjne! Syberia to kraj w którym się spirytus zagryza wódką Pojechałbym tam na wakacje.. Fajna szkoła przetrwania
ps. Borussia wygrywa 2:1 z realem
ps. Borussia wygrywa 2:1 z realem
Pozytywny filmik. Oglądając zapomniałem nawet o Putinie.
07:00 coś pięknego, idealna konsystencja
@Zygovsky
To według Ciebie jak gość gryzie i wpierdziela szampana jak loda to ten szampan jest popitą ? a co ty pijesz chleb ?
To według Ciebie jak gość gryzie i wpierdziela szampana jak loda to ten szampan jest popitą ? a co ty pijesz chleb ?
RRRRrrrruuussssski szampan! <3
Bawic sie fajnie bawią ale jak wyjedzie telewizja to życie nie jest juz tak wesołe.
+ za pomysł na rozwiązanie problemu braku łopat przez mokrą szmate
+ za pomysł na rozwiązanie problemu braku łopat przez mokrą szmate
Dzwoni Sasza z Leningradu do Fiodora na Syberię:
- Ty, stary słyszałem, że u Was tęga zima - mówi Sasza.
- Jaka tam tęga. Raptem -25°C - odpowiada Fiodor.
- Tak? A ja słyszałem w telewizji, że -60°C - rzecze Sasza.
- A, chyba, że na dworze... - mówi Fiodor
- Ty, stary słyszałem, że u Was tęga zima - mówi Sasza.
- Jaka tam tęga. Raptem -25°C - odpowiada Fiodor.
- Tak? A ja słyszałem w telewizji, że -60°C - rzecze Sasza.
- A, chyba, że na dworze... - mówi Fiodor
grzesiekpl88 napisał/a:
@Zygovsky
Tak. Piję chleb i gryzę colę. Nie można?
Axsiuu napisał/a:
No wnioskując z tego co napisałeś na początku to nie, nie mozna.
Kłamałem. Nie można?
@up
Nie kłam!
Nie kłam!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów