magik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Magik nie żyje i nie przypominam sobie żeby skakał z lampy
cała ta jego "magia" poszłaby sie jeb*ć gdyby mu się lać zachciało.
Kurwa już myślałem że zamontowali im sygnalizację dlatego mają taką banię na początku
niby ciapaki, ale mówią po angielsku lepiej niż statystyczny, dumny Polaczek.
Oczywiście nie pokazali jak tam wlazł i jak zlazł. Oczywiste jest również to, że wybrał sobie pozycje poniżej lampy Czyżby z niej zwisał na linie? Mógł wybrać inną ścianę reklamy, tą nad którą nic nie ma
na 1:08 widać ramię dźwigu z czarną,osłoniętą kabiną. Prawdopodobnie podjechali z tą kabiną,przymocowali "magika",po czym z nią odjechali. On na żadnej linie nie wisi,przecież to widać.
na 1:08 widać ramię dźwigu z czarną,osłoniętą kabiną. Prawdopodobnie podjechali z tą kabiną,przymocowali "magika",po czym z nią odjechali. On na żadnej linie nie wisi,przecież to widać.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów