magik
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
to prawda na 100%
umie tez latać pewnie jejku ależ on jest super.
U nas tez był taki co uzdrawiał wodę Nowak sie nazywał pewnie nauczył się latać i poleciał gdzieś do "lepszych krajów"
umie tez latać pewnie jejku ależ on jest super.
U nas tez był taki co uzdrawiał wodę Nowak sie nazywał pewnie nauczył się latać i poleciał gdzieś do "lepszych krajów"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
Ośmiorniczka albo Super glue.
W 1:20 gość wyciągnął telewizor i zaczął nim robić zdjęcie .
ta jego ręka jest trochę podejrzana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów