📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Na widok kamery motopizdeczki mają parcie na szkło i przyśpieszają.
Na widok mundurowych mają parcie na stolec i uciekają.
Tu widać efekty kumulacji.
Na widok mundurowych mają parcie na stolec i uciekają.
Tu widać efekty kumulacji.
~HAL9000/2 napisał/a:
Dlaczego to nie dziwi?
Bo może wjechał na czerwonym, wiec czego mógł się on spodziewać
Przed dostaniem prawka na motor każdy powinien zaliczyć kilku godzinny seans materiałów z rozpierdolonymi w strzępy motopizdami, może wtedy by coś w tych pustych łbach zakiełkowało
mygyry napisał/a:
Przed dostaniem prawka na motor każdy powinien zaliczyć kilku godzinny seans materiałów z rozpierdolonymi w strzępy motopizdami, może wtedy by coś w tych pustych łbach zakiełkowało
Z gówna tortu nie ulepisz
Ale polska milicja musi się uczyć od radzieckiej milicji tempa pracy. Dojazd do miejsca wypadku w dosłownie chwilkę...
Jeszcze ktoś powie że u kacapow gorzej? Służby reagują zanim nawet telefon wybierzesz
Mam nadzieję ze kierowcy samochodu nic się nie stalo.l
Mam nadzieję ze kierowcy samochodu nic się nie stalo.l
Ożeszkurwa. Ruski grupson brzmi jeszcze bardziej pedalsko niż ten nasz.
nja hłuj, bljat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów