📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
traf napisał/a:
wie że żyje
Po pierwsze to życie nie polega tylko na dupieniu, jedzeniu czy sraniu
A po drugie jesteś frajerem bo to fejk
No co ? Uziemienie sobie znalazł w przypadku pierdolnięcia
Nie pierdol Pan... Co do dupczenia i żarcia to się częściowo zgodzę, ale od srania to się Pan odpierdol. Nie ma nic lepszego jak leniwy klocek.
Byku35 napisał/a:
Nie pierdol Pan... Co do dupczenia i żarcia to się częściowo zgodzę, ale od srania to się Pan odpierdol. Nie ma nic lepszego jak leniwy klocek.
Typ dobrze kombinuje. Nie stawia wszystkiego na jedną kartę. Nie wiadomo czy ta, której wkłada język do jamy ustnej da mu poruchać, więc w razie "wu" szuka alternatywy.
Cephelion napisał/a:
ale od srania to się Pan odpierdol. Nie ma nic lepszego jak leniwy klocek.
koneser życia...
ta pierwsza lepiej się całuje druga lepiej sie rucha tyle w temacie
Cephelion napisał/a:
Nie ma nic lepszego jak leniwy klocek.
i lektura. Nie zapominaj o książeczce.
kiedyś dwie koleżanki miały dyskusje jedna uważała, że układ 2 facetów1 laska jest lepszy (więcej można zrobić) a druga, że 2 laski i 1 facet
jak myślicie?
jak myślicie?
Nellum napisał/a:
kiedyś dwie koleżanki miały dyskusje jedna uważała, że układ 2 facetów1 laska jest lepszy (więcej można zrobić) a druga, że 2 laski i 1 facet
jak myślicie?
Miałem propozycję na wersję "2 facetów 1 laska" i wizja obcych jaj nad moją osobą skutecznie ugasila ten projekt. Co do opcji 2 laski i ja nie ma problemu mam nawet jedna anegdotke. Jak dostałem raz taka propozycję od 2 koleżanek i nadmiar wódy spowodował, że nie dotarłem na miejsce zbiórki hahaha. Ale... Jak wiadomo kiedy kobiety czegoś chcą i tak to prędzej czy później dostaną
Ps. Zawsze można też zamówić 2 panie jak ktoś nie chce czekać, sie starac lub jest leniwy. Od tego są
Nellum napisał/a:
jak myślicie?
Myślę, że jesteś pedałem.
Byku35 napisał/a:
nie?? bo ja jak stwierdzę że nażarłem się kurczaków z kfc i mcroyali z maca to bede gotowy umrzeć.reszta mnie pierdoli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów