📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To się kurwa nazywają fajerwerki.
Kurwa, żydzi za naszą kasę bombardują damaszek. Za naszą kasę bo cały czas wyciągają ją za holokaust, do którego sami w dużym stopniu się przyczynili. I nadzorowali.
Velture napisał/a:
@up
Aj waj antysemity jebane!
Velture nie ma takiego pojęcia jak "jebany antysemita"
Raczej odpalenie dwóch rakiet, z czego jedna wadliwa. Pierwsza sobie poleciała.
Oby tylko żaden piesek nie miał po tym traumy
bleblebator1 napisał/a:
Kurwa, żydzi za naszą kasę bombardują damaszek. Za naszą kasę bo cały czas wyciągają ją za holokaust, do którego sami w dużym stopniu się przyczynili. I nadzorowali.
Pielęgniarka oddziałowa znowu dała pobawić się tabletem zebyś nie płakał przed elektrowstrząsami. Dzięki! Wstałem wkurwiony z kacem a tu niespodziewanie klaun bleblebator1 poprawił mi humor.
@up
ucz się historii, ale tej prawdziwej. Warto, żeby potem nie wychodzić na idiotę jak ty teraz.
ucz się historii, ale tej prawdziwej. Warto, żeby potem nie wychodzić na idiotę jak ty teraz.
adax88 napisał/a:
@up
hahahaha a gdzie tą "prawdziwą" historię można poczytać.. w ulotkach onr'owskich?
@up
Uczą na TVN
Uczą na TVN
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów