Brawurowa interwencja funkcjonariuszy sm.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Te kurwy ze straży miejskiej to tylko do staruszków się umieją przypierdalać i blokady na koła zakładać.
01:11 Ale się nadział coś pięknego! piwo dla tego pana
To jest mój filmik synu...ale h.. tam. Niech wszyscy widzą chodzi mi o to że oryginalny tytuł to Korespondent Bonk uzytkownika Klejnot Nilu. Leci browarek
Straż miejska jak zawsze niezawodna, wlepiła panom mandaty za leżenie i krwawienie w miejscu publicznym.
2 gości ze straży miejskiej to też bym nie reagował przeciwko 10 najebanym pajacom
Dobrze ze bez interwencji, niech się hołota sama unieszkodliwi. Podludzie.
Niech ktoś wyjaśni co tam się dzieje bo ja widzę jeden wielki burdel kurwa..
łysa_pała napisał/a:
Nie no co Ty potrafią jeszcze mandat wpierdolić za spożywanie alkoholu.. kurwy jebane.Te kurwy ze straży miejskiej to tylko do staruszków się umieją przypierdalać i blokady na koła zakładać.
ale wy pierdolicie jak potłuczeni, jak zwykle banda pół mózgów idzie się napierdalać a nie bawić, i te same pół mózgi domagają się interwencji straży miejskiej. Dwoje ludzi na służbie przeciwko debilom w dresie, ciekawe czy z tych debili też by w dwójkę skoczyli do większej grupki. Sosna wam w dupę , strach przez takich wyjść na większą imprezę.
Wiecie co to mnie właśnie rozpierdala. Co mają zrobić ci strażnicy skoro oni nie mają żadnych przywilejów? Co innego gdyby mogli użyć broni albo napierdalać z pały aż by kości gruchotały... Kurwa jak oni się boją, że mogą ich z roboty wypieprzyć za interwencje... Taka sama sytuacja jest w Policji... I to jeszcze wasze pierdolenie. Nie pałują bydła to źle, pałują to też źle. Noż kurwa Polakowi nie dogodzisz. W US zajechałaby Policja (nawet SWAT jakby mało było) napieprzyliby jednemu i drugiemu i po sprawie. Ale kurwa nie u nas, bo zaraz byłby lament o nadużyciu siły... Spójrzmy prawdzie w oczy, ktoś musi tego porządku pilnować i powinien mieć prawo żeby najebać takiemu delikwentowi gdy sprawia opór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów