📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
psotny_fiutek napisał/a:
Angole sa w mojej ścisłej czołówce największych debili Europy. Francja i Niemcy też mocno pracują na miejsce na podium. Jeszcze parę lat, jeszczę parę la...
"Cudze chwalicie, swego nie znacie, sami nie wiecie co posiadacie"
psotny_fiutek napisał/a:
Angole sa w mojej ścisłej czołówce największych debili Europy. Francja i Niemcy też mocno pracują na miejsce na podium. Jeszcze parę lat, jeszczę parę la...
Przecież są biali. Pojebały ci się wątki?
psotny_fiutek napisał/a:
Ogolnie tego mema robil ktos pokroju IQ malpy.. 178 / 2 to 89 do chuja... Ja pierdole...
Po drugie. Angole to san umyslu.. Jak ruskie. Szkoda strzepic ryja na ich poziom niedojebania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów