📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Angole sa w mojej ścisłej czołówce największych debili Europy. Francja i Niemcy też mocno pracują na miejsce na podium. Jeszcze parę lat, jeszczę parę la...
Mądrość przychodzi z wiekiem, dla niektórych z wiekiem od trumny. Ten się musi jeszcze trochę poduczyć.
psotny_fiutek napisał/a:
Angole sa w mojej ścisłej czołówce największych debili Europy. Francja i Niemcy też mocno pracują na miejsce na podium. Jeszcze parę lat, jeszczę parę la...
bardzo nie w punkt to twierdzenie, zobacz jak się zarabia i żyje w tych krajach. Nie powiedziałbym, że idioci.
U nas lemingi kłocą się czy pis, czy po. odpowiedz sobie sam
prawdziwi anglicy sobie ładują takie rakiety w dupala
Kurwa to samo miałem napisać żeby sobie tą rakietę w dupę wsadził i podpalił
Debil jebany
chorym napisał/a:
prawdziwi anglicy sobie ładują takie rakiety w dupala
Lontem do zewnątrz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów