📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za cipa z tej baby
Co za głupia pizda.. mogła dać policjanta do telefonu to by się pewnie tylko pośmiał, a za takie ściemy to się nie dziwie, że jej 200zł dowalił.
hahahahaha ja pierdolę co za niedojda
Mówcie, że niedojda, że mogła nie rozmawiać podczas jazdy, ale chłopaki zachowali poziom i się złożyli zamiast zostawić ją na lodzie.
I kurwa bardzo dobrze. Jak widzę te wielce utalentowane "kierowniczki", które są tak świetnymi kierowcami, że mogą sobie pozwolić na trzymanie płytki podłogowej przy uchu i jednoczesne prowadzenie auta, a na parkingu pod biedronką z asystą pasażera się motają jak łysek z pokładu idy na światłach to mnie chuj strzela. Kurwa całe życie by przepierdoliły przez te telefony. A jak już widzę taką mamusię, co dziecko wiezie ze sobą i pierdoli ha ha ha hi hi, hi to mnie dopiero nosi. W kuchni siedzieć kurwa jak wasze myślenie perspektywiczne jest tak ograniczone, że nie dopuszczacie do siebie myśli o możliwości spowodowania wypadku. Pokrywkę od gara z pomidorową sobie niech kurwa potrzymają jedną ręką, a drugą niech sobie robią co im się podoba (np. zmywają). Dziękuję za uwagę.
P.S. Żarty błaznów radiowych RMFu i Zetki są cięższe od Grycanki.
P.S. Żarty błaznów radiowych RMFu i Zetki są cięższe od Grycanki.
Aż trudno uwierzyć, że to nie fejk.
Ciężko wyobrazić sobie, że nawet taka tępa pizda, która nie potrafi sklecić i wypowiedzieć najprostszego zdania po polsku i słuchać ze zrozumieniem, mogła w ogóle zdać egzamin na prawo jazdy.
Ciężko wyobrazić sobie, że nawet taka tępa pizda, która nie potrafi sklecić i wypowiedzieć najprostszego zdania po polsku i słuchać ze zrozumieniem, mogła w ogóle zdać egzamin na prawo jazdy.
Wg. mnie to ona powinna zapłacić a te tępe chuje z radia powinni ją wyśmiać na antenie. Jeżeli tylko mogę to zawsze kurwa daję tą pierdoloną funkcję ,,wł. głośnik" i problemu nie ma jak trzymam telefon na kolanie. Ale nie. Idiotka kurwa nie wymyśli.
Kurna ludzie to są tępi, po chuj są wymyślone takie rzeczy jak zapamiętanie kto dzwonił. Pali się kurwa, to i tak nic nie zrobisz jesteś w pierdolonej trasie. Ehhh ludzie są pojebani z tym odbieraniem telefonu jak kierują, jakoś zjechać na parking w tym wypadku dało się po 3 minutach, i tyle czasu przeciętnie zajmuje znalezienie miejsca gdzie można stanąć i oddzwonić.
A jak kurwa ktoś już nie kapuje kompletnie to niech włączy ten głośnomówiący.
A jak kurwa ktoś już nie kapuje kompletnie to niech włączy ten głośnomówiący.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów