ich pierwszy raz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
O kurwa, bardziej zniechęcić ludzi do chodzenia na wybory nie można niż takimi chujowatymi spotami... Poza tym i tak frekwencja nie przekroczy 50% więc kasa wydana na tą chujowiznę jest po prostu wyrzucona w błoto i przykrta gównem!
brakło mi ciętej riposty katola z siekierą.
Marian Dziędziel jest świetnym aktorem.
dwakilo
świetny to jesteś Ty bo wspomniałeś o nim
Marian Dziędziel jest zajebisty
świetny to jesteś Ty bo wspomniałeś o nim
Marian Dziędziel jest zajebisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów