📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedyś dla takich osób była fajna praca w cyrku, wszyscy podziwiali i jeszcze za to płacili
Murzyn byłby w stanie odstawić swoja gorylicę dla takiego odpadu ewolucyjnego. Jak ktoś z was na to leci, to znaczy, że natura chciałaby was wykluczyć z ewolucji i pcha was ku zagłądzie waszego drzewa.
Halman napisał/a:
Symbol sexu XXI wieku...
Wracamy do korzeni... historiasztuki.com.pl/strony/005-00-01-HISTORIA-RZEZBY-PRE.html
banerr napisał/a:
Weźcie przestańcie. To jest napromieniowane i dlatego tak wygląda.
Za dużo kardiashanek oglądała i ją głupotą napromieniowało
a ja mam wrażenie że z drobną pomocą garbarni to by sie wszytkim tutaj zaczeła podobać z tymi wszystkimi tatuażami....
Chciałbym zobaczyć jakie miny mieliby ludzie gdyby jakimś cudem przeniosła się do średniowiecza.
Masakra.
Masakra.
outsidethebox86 napisał/a:
Wygląda jak karykatura kobiety, musi mieć nieźle zryty beret, żeby uważać siebie za atrakcyjną. Bleah
A faceci i tak wolą naturalne kobiety.
Zależy o jakiej naturalności mowa. Zadbana z lekkim makijażem będzie spoko, ale nie full natural, gdzie się nie goli, z tłustymi włosami i ogólnie nie dba o aparycję.
TomBe napisał/a:
Chciałbym zobaczyć jakie miny mieliby ludzie gdyby jakimś cudem przeniosła się do średniowiecza.
.
Zginęła bo od razu od strzał z łuków...
Ciekawe jakiego filtru użyła przy filmowaniu?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów