📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
oj tam, w piwnicy wszystko jest lepsze...
Kurwa Halman, umył byś te swoje ujebane szklanki, a ta twoja herbatka jak szczyny wygląda.
Widziałem ją już nie raz na "Família ADE Synthol". Jest taka fajna grupa na fejsbuniu, całość jest po portugalsku, ale nie tekst jest ważny, a zdjęcia i filmiki.
facebook.com/Tecno.Celso/
A monstrum powyżej ma nawet swojego instagrama:
instagram.com/xomarym/
facebook.com/Tecno.Celso/
A monstrum powyżej ma nawet swojego instagrama:
instagram.com/xomarym/
Może już jestem stary...... ale po prostu nie ogarniam tego typu trendów . Jak można z własnej woli się tak oszpecić? Ja rozumiem że teraz się ciśnie, aby nie było parytetów, aby nie było że kobieta ma być cały czas ładna i zadbana bo taka ma być kobieta (i chuj ) nawet jak chce być chodzącym chlewem, że nie wolno nikogo do niczego zmuszać, że jak nikomu nie robi krzywdy to krzyżyk na drogę..... no ale do ciężkiej cholery czy to nie podchodzi już pod jakieś skrzywienie umysłowe ? Przecież to nawet spodnie musi mieć na specjalne zamówienie, bo na takie dupsko to w sklepie nie kupi. I cytując jednego mości pana: Kto to rucha? ........ i dlaczego ?
kubol napisał/a:
To jest paskudne... i do tego to wstretne cialo.
e tam pierdolisz, do ruchania w sam raz
kurwa jak bym był lekarzem i takie coś by do mnie przyszło to bym powiedział niech spierdala i cena nie gra roli
A więc to jest człowiek?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów