18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde26 2021-02-18, 16:12
Nie no kurwa to powinno iść na Harda, fekalia, anomalie i choroby
Zgłoś
gnojarz 2021-02-18, 16:15 1
To jest atrakcyjne chyba tylko dla zjebanych czarnuchw z afryki
Zgłoś
Małolat 2021-02-18, 17:42 1
Ma ktoś link do tej Pani ? kolega prosi....
Zgłoś
ququa 2021-02-18, 19:17
kubol napisał/a:

To jest paskudne... i do tego to wstretne cialo.

Miss sadola
Zgłoś
BigBertha 2021-02-18, 20:24
Halman napisał/a:

oj tam, w piwnicy wszystko jest lepsze...

Kurwa Halman, umył byś te swoje ujebane szklanki, a ta twoja herbatka jak szczyny wygląda.
Zgłoś
B.T.K 2021-02-18, 20:32
Już myślałem że fallusa wyciągnie
Zgłoś
prezio87 2021-02-18, 20:46
Widziałem ją już nie raz na "Família ADE Synthol". Jest taka fajna grupa na fejsbuniu, całość jest po portugalsku, ale nie tekst jest ważny, a zdjęcia i filmiki.
facebook.com/Tecno.Celso/

A monstrum powyżej ma nawet swojego instagrama:
instagram.com/xomarym/
Zgłoś
voyagerkg1 2021-02-18, 21:02
Looo kurwa

Zgłoś
Seligos 2021-02-18, 21:27
Może już jestem stary...... ale po prostu nie ogarniam tego typu trendów . Jak można z własnej woli się tak oszpecić? Ja rozumiem że teraz się ciśnie, aby nie było parytetów, aby nie było że kobieta ma być cały czas ładna i zadbana bo taka ma być kobieta (i chuj ) nawet jak chce być chodzącym chlewem, że nie wolno nikogo do niczego zmuszać, że jak nikomu nie robi krzywdy to krzyżyk na drogę..... no ale do ciężkiej cholery czy to nie podchodzi już pod jakieś skrzywienie umysłowe ? Przecież to nawet spodnie musi mieć na specjalne zamówienie, bo na takie dupsko to w sklepie nie kupi. I cytując jednego mości pana: Kto to rucha? ........ i dlaczego ?
Zgłoś
BiszkoptWE 2021-02-18, 22:23
kubol napisał/a:

To jest paskudne... i do tego to wstretne cialo.

e tam pierdolisz, do ruchania w sam raz
Zgłoś
impah 2021-02-19, 0:21
kurwa jak bym był lekarzem i takie coś by do mnie przyszło to bym powiedział niech spierdala i cena nie gra roli
Zgłoś
Myxxer 2021-02-19, 0:24
Zgłoś
alucard321 2021-02-19, 2:44
A więc to jest człowiek?
Zgłoś
Janko 2021-02-19, 8:16
Przecież to kurwiszcze wygląda jak jebana modliszka
Zgłoś
DonFiol 2021-02-19, 9:46
Chirurg który to wykonał, powinien ja wcześniej wysłać do poradni psychiatrycznej. To jest straszne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem