📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dobrze sie zapowiada ale chujowo krotkie.
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
genialny film? hahaha, śmieszne, naciągany syf, jakaś parówa która nie potrafi się odezwać trafia do grypsów od razu i wielce kozak, poza tym takiej pizdy jak on nie widziałem, jakim trzeba być kurwa pomyleńcem, żeby brać udział w zabójstwie kilka dni przed wyjściem, pozdro gimbusy oglądajcie symetrie i sugerujcie się, że tak jest w polskich kryminałach, elo
Wycięte z Przemyśleń Niekrytego Krytyka: Pszczółka Maja
Dlatego takie krótkie....
Dlatego takie krótkie....
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Wyjdź z talerza bo cię frytki napierdolą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów