📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
minkabletka napisał/a:
to jest taka piosenka! John Cage "napisał" piosenkę o tytule "4'33" i jest to absolutna cisza przez ten okres czasu...
Masz racje i warto tez dodac ze utwor nie jest zwykla cisza lecz sklada sie z wielu pauz polaczonych ze soba czyli jakby nie bylo nuty jakies sa
lesny21ck napisał/a:
Masz racje i warto tez dodac ze utwor nie jest zwykla cisza lecz sklada sie z wielu pauz polaczonych ze soba czyli jakby nie bylo nuty jakies sa
Ale mnie wkurwiacie. Nie znacie się, a chcecie za wielkich znawców wychodzić. Musiałem się nawet podjąć zacytowania samego siebie:
tamburyniarz napisał/a:
Pauza to nie nuta.
Aha, i podaj mi różnicę, pomiędzy zwykłą ciszą, a ciszą zapisaną na pięciolinii? Ja nie widzę żadnej, a tym bardziej nie słyszę.
P.S. Pisałem wcześniej, że uważam, to za oryginalny pomysł, ale nie w sensie muzycznym, tylko dobry sposób na zarobienie pieniędzy bez wysiłku, bo nawet debil umiałby pozapisywać pauzy na pięciolinii.
Żeby mi w szkole psorka tak gratulowała za milczenie...
Euronymous
Zawsze jakiś palant się znajdzie który się będzie wiercił, a tu wygląda na to że większość, a może nawet wszyscy czekali na to "pierdolnięcie", a tu zonk:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów