📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Żadnego zgrania...
Kurwa czad! Ma ktoś album ?
ktoś kto tworzy taka muzykę jest zdrowo jebnięty, ale na takiego co idzie i płaci za bilet żeby tego posłuchac brak mi kurwa słów
TheColt - eemm. Może jestes zbyt ograniczony zeby to zrozumieć ale koncert w filharmoni trwa ok. 2 godzin. Więc 5 min takiego off topu jest ciekawym urozmaiceniem. Pozatym chołota która chce słuchac napierdalanki nie chodzi do filcharmoni.
@grauper
Przykro mi z tego powodu, nie wiem czy wynika to z mojego ograniczenia czy ze zwykłego braku zainteresowania muzyka poważną ale niestety nigdy nie byłem w filharmonii i nie było mi dane wiedzieć ze cały koncert tak długo trwa... Przykro mi również z tego powodu ze 5min ciszy może być dla kogoś CIEKAWYM urozmaiceniem, aż mnie w sercu kłuje jak sobie pomyśle przez co musiałeś w życiu przejść.
Przykro mi z tego powodu, nie wiem czy wynika to z mojego ograniczenia czy ze zwykłego braku zainteresowania muzyka poważną ale niestety nigdy nie byłem w filharmonii i nie było mi dane wiedzieć ze cały koncert tak długo trwa... Przykro mi również z tego powodu ze 5min ciszy może być dla kogoś CIEKAWYM urozmaiceniem, aż mnie w sercu kłuje jak sobie pomyśle przez co musiałeś w życiu przejść.
najlepsze od 1:20 do 1:22
to jest taka piosenka! John Cage "napisał" piosenkę o tytule "4'33" i jest to absolutna cisza przez ten okres czasu...
Nie obciągnięte stopy, nie ma piwa.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
otóż to, muzyka XX wieku. tyle że utwór powinien przy okazji trwać 4,33 . batuta musiała być jakaś zjebana
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów