Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A swoją drogą patrząc na post graupa to stwierdzam, że nie tylko muzyczni analfabeci odwiedzają sadistica.
@grauper
Przykro mi z tego powodu, nie wiem czy wynika to z mojego ograniczenia czy ze zwykłego braku zainteresowania muzyka poważną ale niestety nigdy nie byłem w filharmonii i nie było mi dane wiedzieć ze cały koncert tak długo trwa... Przykro mi również z tego powodu ze 5min ciszy może być dla kogoś CIEKAWYM urozmaiceniem, aż mnie w sercu kłuje jak sobie pomyśle przez co musiałeś w życiu przejść.
Też nie słucham muzyki poważnej, ale lepsze to niż hip hop czy ten rap. Ten utwór miał za zadania wzbudzić wyobraźnię. Nic tak na nią nie działa jak cisza. Nie żebym był ekspertem w tej dziedzinie, choć muzyką się trochę interesuje, to i tak uważam to za oryginalny i fajny pomysł. Przypomniał mi się pewien cytat, sprawdzałem w internecie żeby nie przekręcić, nie wiem co on oznacza do końca, ale myślę, że dostanę za niego trochę tych... no wiecie..., a oto i on:
"Autentyczne słuchanie muzyki zakłada ciszę jako stan normalny. Gdzie całymi dniami gra muzyka, nie może być mowy o prawdziwym słuchaniu." ~Arthur Brühlmeier
Przynajmniej jedna trochę się zna..a reszta to kurwa muzyczni analfabeci..
a Ty znaffco pewnie sie na demotach o tym dowiedziałeś
TheColt - eemm. Może jestes zbyt ograniczony zeby to zrozumieć ale koncert w filharmoni trwa ok. 2 godzin. Więc 5 min takiego off topu jest ciekawym urozmaiceniem. Pozatym chołota która chce słuchac napierdalanki nie chodzi do filcharmoni.
Hołota faktycznie nie chodzi do filharmonii, w dodatku potrafi pisać, więc- jebać nas!
Swoją drogą to solo drugiego fagotu pod koniec jest wzruszające.
z tego co pamiętam to on faktycznie napisał ten utwór i zapisał go nutami, samymi pauzami co prawda ale podobno dla osób które znają się na nutach wiedzą co aktualnie grają i kiedy przewrócić kartkę
@minkabletka
z tego co pamiętam to on faktycznie napisał ten utwór i zapisał go nutami, samymi pauzami co prawda ale podobno dla osób które znają się na nutach wiedzą co aktualnie grają i kiedy przewrócić kartkę
No co ty nie powiesz...
P.S. Pauza to nie nuta.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów