📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
ok pierdolnął ściemniacz ale skąd te nagłe chwilowe oberwanie chmury nad nim, leje jak skurwysyny nad nim
Od kiedy takie "sportowe" zachowania przestały być piętnowane, a potem zaczęły być akceptowane, by w końcu przeobrazić się w normę, a następnie w jakiś szczyt mody i wyrafinowany kunszt, to nie oglądam tego "sportu". Przynajmniej na tym "światowym" poziomie, gdzie "grają" "gwiazdy", a nie piłkarze.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Chciałbym tak umieć. Magicznym dotykiem spowodować skurcz kolana.
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Rozłożył się do dymania. W końcu piłka nożna jest dla pedałów itd...
Cytat:
Zbigniew Boniek
@BoniekZibi
Tytuł v-ce debila! Debil jest tylko jeden i nikt go nie wyprzedzi
Czy mowa o tym łysym fiucie, który jest uosobieniem kalosza?
Kaszpirowski napisał/a:
ok pierdolnął ściemniacz ale skąd te nagłe chwilowe oberwanie chmury nad nim, leje jak skurwysyny nad nim
jego aniołek stróż poszczał się ze śmiechu
Czy kogoś to dziwi? Wystarczy spojrzeć na kolor skóry tego trenera! Biały, zakompleksiony rasista!
i to jest właśnie piłka nożna
TB 303 wszyscy wiemy że zamiast iść na trening, oglądnąć dobry mecz to wolisz wylegiwać się na wersalce ze swoim kotem, weź sie za siebie chłopaku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów