Symulacja potracenia pieszego .
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mi się tam podobają takie reklamy oczywiście w PO-pierdolnej polszczy nigdy tego nie puszczą w tv gdyż reklama jest zbyt ciekawa i nie jest nudna.
@rockface123
Masz polskie
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Masz polskie
Uważam że takie akcje są bardzo dobrym pomysłem i w Polsce jest tego za mało. Debil jeden z drugim zapierdala jak pojebany myśląc że jest bogiem, spowoduje wypadek, zabije i dopiero do niego dochodzi że jeździł za szybko i "już nigdy nie będę". Nie będzie żadnego "będę" do pierdla głupi chuju, trzeba było myśleć wcześniej.
@Mr Drwalu - ostatnia reklama pije do młodych. Z jakiej kurwa paki? a ile to głupkowate baby stwarzają zagrożenia, ile kurwa stwarzają andrzeje w 2.0 kombi tdi, nosz kurwa, tego bydła jest tyle, ale wkoło słyszę młodzi i młodzi... oczywiście, są też i młodzi debile, ale bez przesady, jebana ignorancja. to własnie Ci najmłodsi czasami najlepiej reagują, posiadając najlepszy refleks gdy sie jakiś przyjebany lemur wpierdoli na ulice pod koła...
mateelv napisał/a:
@Mr Drwalu - ostatnia reklama pije do młodych. Z jakiej kurwa paki? a ile to głupkowate baby stwarzają zagrożenia, ile kurwa stwarzają andrzeje w 2.0 kombi tdi, nosz kurwa, tego bydła jest tyle, ale wkoło słyszę młodzi i młodzi... oczywiście, są też i młodzi debile, ale bez przesady, jebana ignorancja. to własnie Ci najmłodsi czasami najlepiej reagują, posiadając najlepszy refleks gdy sie jakiś przyjebany lemur wpierdoli na ulice pod koła...
To prawda akurat autoeliminacja zachodzi wtedy gdy zostaja potracone takie moski. Heh mnie to rozpierdala jak pod kola wpadnie jakis moher a obok zbieraja sie jemu podobne osobniki i napierdalaja na kierowce ostatnio ciekawa sytuacja.
Bus wlacza sie do ruchu z przystanku. Kierowca jedzie no max 10 km/h ale no kurwa musiala isc jakas pizda stara ktora poprostu odbila sie od przedniej szyby. Obok stala policja i babka stwierdzila ze nie widziala go bo za szybko jechal chuj z tym ze przed chwila wysiadla z niego...
tez nie rozumiem takiego "oblegania" mlodych kierowcow, sam jezdze od 20 roku zycia (no moze nie mam v8 pod maska ale wystarczy zeby osiagnac 150 - 170) i jakos nigdy nie spowodowalem wypadku nie rozwalilem samochodu nie wylecialem do rowu i nie stworzylem zagrozenia. Moim zdaniem najwieksze zagrozenie stwarzaja starsi ludzie nie raz nawet nie jadac samochodem tylko widzac jak taka babunia lamie sie po 20 razy zeby zaparkowac i jej gasnie to az mi szkoda samochodu :\ takich ludzi to juz powinni badac raz w miesiacu czy sa w stanie prowadzic.
ps. znam takiego jednego pewnego w miare mlodego czlowieka prosto po maturze ktorego wlasnie mozna zaliczyc do "ZAPIERDALACZY W BMW" dostal od rodzicow starsza bmw seri 5 z 200 konnym silnikiem. po jakims czasie po pijaku rozwalil ten samochod nikogo nie zabil ale uszkodzil mienie, oczywiscie prawko zabrane na rok, nie zgadniecie jaka kare mu rodzice wymyslili..... inne slabsze bmw :\
ps. znam takiego jednego pewnego w miare mlodego czlowieka prosto po maturze ktorego wlasnie mozna zaliczyc do "ZAPIERDALACZY W BMW" dostal od rodzicow starsza bmw seri 5 z 200 konnym silnikiem. po jakims czasie po pijaku rozwalil ten samochod nikogo nie zabil ale uszkodzil mienie, oczywiscie prawko zabrane na rok, nie zgadniecie jaka kare mu rodzice wymyslili..... inne slabsze bmw :\
No ale jak pieszy wchodzi jak święta krowa, bez patrzenia na przejście to jest ok, tak? "No bo w końcu to jest przejście i go tu nie może przejechać"
Dobre, dobre dobre dobre
To chyba nie przypadek że na tym filmiku to kobieta wlazła pod koła jak krowa
Filmik może i fajnie zrobiony, ale ogólnie ściema. Więcej zależy od szczęścia, a nie od tego, czy samochód zanim zacznie hamować będzie jechał 60, czy 65. Są ludzie co zgarnie ich samochód jadący ponad stówę, dobrze trafia i stanie im się mało co. A są tacy co samochód ledwo co ich stuknie i złamie kręgosłup w kilku miejscach. Tutaj niby obniżenie z 65 do 60 zrobiło dużą różnicę... ale jakby babka wyszła ułamki sekund później to by nic nie dało to może zamiast 60 jechać 55... a jakby weszła jeszcze moment później to i tak by ja poturbowało... yy... to może zamiast 55 to jechać 50?, albo 45? wysiadać i przetaczać samochód przez przejścia? zawsze przecież będzie ta granica i jak wejdzie za późno to nie da się wyhamować, więc bym sie skupiał nie na tym, czy samochód walnie w nią mocniej czy słabiej, a nad tym, żeby może po prostu nie włazić pod koła?
No, bo idzie sobie pierdolona paniusia jak święta krowa i się gapi kurwa w niebo.
Chuj, jadę kogoś potrącić
Chuj, jadę kogoś potrącić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów