📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
komargda napisał/a:
ja już miałem, po badaniu dostałem 20zł i batonik
Taaa. Przykro mi to pisać stary, ale skoro byłeś mały i głupi, a po wszystkim ktoś Ci zapłacił i zamknął gębę batonikiem, to - niestety - to nie było badanie.
Ten to początkujący korposzczur. Zaawansowany potrafiłby całą głowę wsadzić w dupę przełożonego, i jednocześnie donosić na kolegów.
Ale chuj tam, nie przejmujcie się korposzczury brakiem kompetencji i bardzo wąskim zakresem obowiązków (żebyście nie przeszli do innej firmy), w końcu od czego macie trenerów rozwoju personalnego i motywatorów, oni wam pomogą znaleźć wewnętrzną motywację i zaangażować się za psi chuj w bezsensowną robotę.
Ale chuj tam, nie przejmujcie się korposzczury brakiem kompetencji i bardzo wąskim zakresem obowiązków (żebyście nie przeszli do innej firmy), w końcu od czego macie trenerów rozwoju personalnego i motywatorów, oni wam pomogą znaleźć wewnętrzną motywację i zaangażować się za psi chuj w bezsensowną robotę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów