📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Mam nadzieje, ze dzieki Tuskowi, nie dozyje dnia w ktorym bede musial przejsc to badanie :/
ja już miałem, po badaniu dostałem 20zł i batonik
dałeś się wyruchać palcem za dwie dyszki i batona ?
dałeś się wyruchać palcem za dwie dyszki i batona ?
Ciekawe jak by twoja mama miała prostatę czy wtedy byś się śmiał z lekarza ją badającego
Jaka zardzewiała rynna na tym monitorze:P
straatveger napisał/a:
Tak Cię to bawi ??
Ciekawe jak by twoja mama miała prostatę czy wtedy byś się śmiał z lekarza ją badającego
Czy Ty jesteś jakiś popieprzony? Prostata u kobiety? Idź chłopcze być śmiesznym gdzie indziej.
@up a co to, że tata (prosTATA) to odrazu może być tylko u mężczyzny (TATY) ? Każdy am takie same organy, płóca, serca i inne kiszki to chyba każdy może mieć to proste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów