Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
x................s 2012-09-04, 14:36
bullshit z tymi warzywkami, w całej eu dzieciaki wpierdalają frytki i nuggetsy
Zgłoś
n................e 2012-09-04, 15:43 5
-Dawaj malutki,dawaj,spoć się dla mnie siłaczu, zajeździj to żeliwo na śmierć...;]
Zgłoś
Paskudny Stary Dżon 2012-09-04, 15:45 1
Kufa! Kiedy wam się znudzą te pojebane, wkurwiające, paskudne i chujowe obrazki?
Zgłoś
U................m 2012-09-04, 16:18
@up
co jak co ale rage guy jest wyjatkiem
Zgłoś
Bugini 2012-09-04, 16:38
gipson napisał/a:

Ja się wolę podniecać kobiecym ciałem, a nie swoim po napakowaniu

Tak mówi każdy grubas ewentualnie chudzielec z kompleksami
Zgłoś
g................n 2012-09-04, 17:22
@up
No rzeczywiście, facet nie powinien się podniecać kobietami...
Idź zjedz obiad i odrób lekcje, a później się zastanów.

@2up
RageGuy jest wyjątkiem - tu się zgodzę, ale ten obrazek nie ma z nim nic wspólnego - jakiś upośledzony gimbus po pojawieniu się dziewiczego wąsika dołączył do grona "pakerów"-idiotów, po czym skopiował mema, nie rozumiejąc w ogóle jego sensu.

@w temacie
Na zakończenie z mojej strony - bo chyba część nie zrozumiała - zdjęcie, które wstawiłem w pierwszym komentarzu miało zobrazować jak takie napakowane, narcystyczne "ale ja jestem zajebisty" bufony są postrzegane przez innych.
I żeby było jasne - nie mam nic przeciwko kulturystyce, ćwiczeniu mięśni i wyrabianiu siły, ale robienie sobie rzeźby, żeby się nad samym sobą spuszczać jest totalnym pedalstwem i męskim odpowiednikiem różowych pustaków pokazujących cycki i dupę zawsze i wszędzie (co zresztą widać - takie osobniki na ogół trzymają się razem ).
Zgłoś
Bugini 2012-09-04, 18:43
@up Trzeba się podniecać kobietami chociaż wystarczy jak masz jedną a dobra sylwetka nie dość, że przez pannę doceniana to jeszcze daje ci przewagę siłową nad resztą facetów. To, że ktoś pakuje nie znaczy, że mdleje na widok siebie przed lustrem, teraz jasne?
Zgłoś
mabsik 2012-09-04, 19:05 1
Typ z rysunku "trzyma" w ręku kreatynę nie białko jak jest napisane
Zgłoś
boooreq 2012-09-04, 21:46
@Up

Pewnie chodzi o symbolike odżywek
Zgłoś
jeyjey344 2012-09-05, 0:06
@10xup, można też podać nazwę użytkownika do którego się pisze
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem