📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dlatego właśnie wedle starej tradycji, powyżej 7 roku życia opieką synów powinni zajmować się mężczyźni!
Nie no z suplami dla dzieciaka to troszkę przesada, ale kurwa jakim budulcem mięśni jest jakaś jebana marchewka ? Możnaby powiedzieć jesteś tym co jesz, czyli chyba lepiej być mięskiem niż kartoflem. Dlatego wegatarianie są pizdami i nikt mi nie powie, że nie bo ktoś pracujący fizycznie, albo coś trenujący nie uciągnie na sałatce .
Esencja sadola - krótko, chamsko i treściwie. Łap browca!
@up
Zgadzam się z Tobą w 100%.
Gibson nie tylko jadł warzywka, ale pewnie je sobie jeszcze wpychał gdzieniegdzie... .
Gibson nie tylko jadł warzywka, ale pewnie je sobie jeszcze wpychał gdzieniegdzie... .
Dlaczego jako absurd dnia codziennego autor to wstawił?
dt12550 napisał/a:
Nie no z suplami dla dzieciaka to troszkę przesada, ale kurwa jakim budulcem mięśni jest jakaś jebana marchewka ? Możnaby powiedzieć jesteś tym co jesz, czyli chyba lepiej być mięskiem niż kartoflem. Dlatego wegatarianie są pizdami i nikt mi nie powie, że nie bo ktoś pracujący fizycznie, albo coś trenujący nie uciągnie na sałatce .
no brawo brawo jestes taki madry i meski moze dostaniesz nawet piwo od kogos kto "wpierdala tylko stejki" przeciez nie jestes krolik co nie?. Zaden pracujacy fizycznie nie uciagnie na salatce? Na salatce moze i nie ale wegetarianie jedza ryby i nabial co jest znakomitym zrodlem bialka. Kulturysci Albert Beckles, Jack Lalanne Andreas Cahling. Nie jestem wegetarianinem ale przez poziom takich komentarzy robi mi sie slabo.
a ja nie mam taty co by mi dawał kreatyne i teraz lipa :/
Fragless napisał/a:
@up
Samo szukanie i wklejanie tu takich zdjęć to zaawansowany stopień pedalstwa.
Riposta w stylu sadistica i przyjmuję ją na klatę, ale swoją drogą - taką samą logiką się kierujesz jak ktoś wrzuca żarcie gówna na hardzie?
Ja się wolę podniecać kobiecym ciałem, a nie swoim po napakowaniu... teraz się jeszcze raz zastanów, która z tych rzeczy to pedalstwo.
casimus napisał/a:
@up
A Ty z kolei najpierw naucz się czytać zanim zaczniesz wypowiedzi. Albo wracaj pakować i walić gruchę przed lustrem.
3xup. nadal nie rozumiem dlaczego ryba nie jest mięsem i mogą ów twór jeść wegetarianie. mimo tego przecież to chyba jest tylko chrześcijański wymysł? ktoś wie lepiej?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów