Wymagany podstawowy angielski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Wymagany podstawowy angielski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sinjids napisał/a:
Nawet starsze. Moja matka rodziła w wieku 41. Oczywiście brata, nie mnie.
Oczywiście.
popekmonster napisał/a:
jestem Polakiem i pierdole ten "wymagany podstawowy angielski" rusz dupsko i dodawaj napisy a nie tylko kopiujesz i wklejasz. To jest Polskie forum wiec wymagać to możesz, ale zasad ortografii lub znajomośći poprawnej POLSZCZYZNY .
Przestań snuć fantasmagorie, poprawnej polszczyzny tu nie było i nie będzie.
on powiedziała "u r asshollll czy awwwsom"
Na początku myślałem, że pierdoli po holendersku.
Zaskoczę cię - wielu sadoli ma fioła na punkcie polszczyzny, więc nie pierdol.
Światłocień napisał/a:
Przestań snuć fantasmagorie, poprawnej polszczyzny tu nie było i nie będzie.
Zaskoczę cię - wielu sadoli ma fioła na punkcie polszczyzny, więc nie pierdol.
Może był rudy tylko się ostatnio przefarbował dlatego nie uwierzyła...
Przeciez ta "Babcia" ma 60 lat...
ten gosc ma z 25 lat ... 60-25 = 35 lat!
ten gosc ma z 25 lat ... 60-25 = 35 lat!
To Ty sadistic.pl/uzytkownik/suty_dziobaka,303309 na filmie?
popekmonster napisał/a:
jestem Polakiem i pierdole ten "wymagany podstawowy angielski" rusz dupsko i dodawaj napisy a nie tylko kopiujesz i wklejasz. To jest Polskie forum wiec wymagać to możesz, ale zasad ortografii lub znajomośći poprawnej POLSZCZYZNY .
Hahaha. Jaki butt hurt o to że nie rozumie.. Trzeba się było uczyć tego co ci się w życiu przyda, a nie teraz jęczeć.
Jeszcze jakbyś inaczej napisał, w stylu sorry czy mógłbyś dodać napisy albo napisać w poście tłumaczenie, bo nie każdy rozumie to inaczej by wyglądało, a tak jeszcze z mordą skaczesz i się rzucasz.
Arch napisał/a:
To Ty sadistic.pl/uzytkownik/suty_dziobaka,303309 na filmie?
Tak, jestem matką. Że też mnie poznałeś.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów