Wymagany podstawowy angielski
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Wymagany podstawowy angielski
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ju ar osioł Fajnie go wyśmiała. Aczkolwiek to pewnie ustawione, bo ta "mamuśka" to bardziej mi na babcie wygląda.
Taa babcia... Nie raz się widzi jak kobiety rodzą w wieku ok 35 lat, więc zakładam, że to nie ściema
Ale jak go wyśmiała wymownie, hahah
Ale jak go wyśmiała wymownie, hahah
bezimienny90 napisał/a:
Taa babcia... Nie raz się widzi jak kobiety rodzą w wieku ok 35 lat, więc zakładam, że to nie ściema
Nawet starsze. Moja matka rodziła w wieku 41. Oczywiście brata, nie mnie.
Miód materiał.
jestem Polakiem i pierdole ten "wymagany podstawowy angielski" rusz dupsko i dodawaj napisy a nie tylko kopiujesz i wklejasz. To jest Polskie forum wiec wymagać to możesz, ale zasad ortografii lub znajomośći poprawnej POLSZCZYZNY .
sinjids napisał/a:
Nawet starsze. Moja matka rodziła w wieku 41. Oczywiście brata, nie mnie.
to nic dziwnego, moja teściowa rodziła majac też około 42~~+ a teść miał wtedy 46, starsi rodzice są fajni, a szczególnie rodzeństwo, bo najlepsze jest to że szwagier ma syna w wieku 18 lat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów