18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Syn Tuska
Newralgiczna • 2012-04-19, 10:00
Zasłyszane w radyju EskaROCK:
-Syn Tuska będzie pracował na lotnisku
-A co będzie robił?
-To samo, co tata, majstrował przy samolotach
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
camel87 2012-04-19, 10:05
Czekamy na komentarze, w 80% w komentarzach są zabawniejsze kawały i dla nich PIWKO
Zgłoś
SzczeroscToNieChamstwo 2012-04-19, 10:18 1
Cytat:

Czekamy na komentarze, w 80% w komentarzach są zabawniejsze kawały i dla nich PIWKO

komentarz w 80% zabawniejszy niż żart-piwko leci?
Zgłoś
dawid131 2012-04-19, 11:59 1
Jebie kaczką na odległość
Zgłoś
BongMan 2012-04-19, 15:34 9
Ale ludzie są pojebani. Katastrofa miała miejsce dwa lata temu, jest mnóstwo przesłanek i dowodów na to, że to nie był zamach, a ludzie i tak swoje pierdolą a pisowskie szczekaczki są w siódmym niebie. Mało tego - nie tak dawno temu, w bardzo podejrzanych okolicznościach, zmarł Andrzej Lepper. Widać jak chuj, że to było zabójstwo a i tak wszyscy mają na to wyjebane.
Zgłoś
pakicito 2012-04-19, 16:50 15
@up
przypadkiem to można sie wjebać pod samochód; gówno mnie obchodzili ludzie w tupolewie, ale żeby tuska posadzić za zamach to jestem za! a leppera wiadomo, że zajebali, bo za dużo wiedział
Zgłoś
j................3 2012-04-19, 16:57
rosną brzozy w lesie
wiatr echo strzałów niesie
przypomną przed wyborami
tych co zginęli pod tymi brzozami
takie żydowskie taktyki
z prezesowsko-pisowskiej lektyki
Zgłoś
vass 2012-04-19, 17:03 3
Kaczor kazał lądować, to jest główny zamachowiec i jeszcze za to odpowie.
Lepper tyle kasy pożyczył od ludzi z miasta, że chyba nie miał innego wyjścia.
Ale lepiej propagować teorie spiskowe, bo głupi lud to kupi, a Rydzyk z Maciarewiczem potwierdzą.
Zgłoś
thewhitestar 2012-04-19, 17:10 3
Pisowcy krzyczący o zamachu byli do niedawna śmieszni, ale po tym jak 1/4 Polski zaczęła w to wierzyć cała sprawa śmieszną być przestała. Dzisiaj słyszałem jak Macierewicz stwierdził że Rosja tym samym wypowiedziała nam wojnę... Kurwa, ja się naprawdę boję że PiS dojdzie do władzy, ci chorzy psychicznie ludzie mają w dupie Polskę i Polaków, ich problemy i potrzeby. To już się przerodziło w zwyczajną sektę mającą na celu pomszczenie Największego Polaka i Patryjoty w historii Polski.
Jak kurwa myślący ludzie mogą dzisiaj śpiewać "wolną Polskę racz nam wrócić panie" (czy jak to tam idzie)!?
Zgłoś
~Tołdi 2012-04-19, 17:43 2
Kurwa skończcie te polityczne dyrdymały

a vass ma jak zwykle najwięcej do powiedzenia
Zgłoś
Demolka90 2012-04-19, 17:56
Wszyscy dobrze wiedza ze to nie byla katastrofa jakby tak bylo to by ruski daly dokumentacje.
Zgłoś
kózka 2012-04-19, 18:13 8
Ten syn Tuska to do Breivika podobny
Zgłoś
vass 2012-04-19, 18:58 1
Tołdi napisał/a:

Kurwa skończcie te polityczne dyrdymały

a vass ma jak zwykle najwięcej do powiedzenia

Ty za to nie masz nic do powiedzenia, same smuty pierdolisz
Zgłoś
Esz 2012-04-19, 21:51
vass pierdoli jakby sam był Tuskovem albo jego synem.
Zgłoś
marna 2012-04-19, 22:10
Michał Tusk właśnie zmienił pracę. Do tej pory syn premiera był zatrudniony w trójmiejskim dodatku Gazety Wyborczej. Od 16 kwietnia został pracownikiem Portu Lotniczego imienia Lecha Wałęsy w Gdańsku. Michał Tusk jest obecnie pracownikiem działu Analiz i Marketingu, gdzie dostał się poza konkursem i zarabia ponad 4 tysiące złotych miesięcznie. Czyli znacznie mniej niż jego młodsza siostra Kasia, która ponoć ma 18 tysięcy miesięcznie.

Od półtora roku kuszono mnie tą propozycją. W końcu się zgodziłem – tłumaczy Michał Super Expressowi.

Dlaczego aż tak o niego zabiegano?

Ponoć syn premiera został zatrudniony z powodu artykułów o tematyce lotniczej, jakie pisał do Wyborczej. Według Michała Dargacza, rzecznika prasowego lotniska, Michał Tusk "wielokrotnie podpowiadał rozwiązania, które potem wdrażano".

pudelek.pl/artykul/39682/tusk_odszedl_z_wyborczej_ma_prace_za_4000_zl/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem