Mój syn zaczął ostatnio strasznie przeklinać. Może w przedszkolu posłyszał, może na placu zabaw, chuj go wie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan zaczął ostatnio strasznie wrzucać suchary. Może w przedszkolu posłyszał, może na placu zabaw, chuj go wie...
to dzięki mnie ten materiał ujrzał światło dzienne, to ja postawiłem 15 piwo. I nie mnie wińcie tylko autora.
Az kurwa nie wiem co na temat tego czegos co z zalozenia powinno poprawiac humor napisac...
Oszczerca napisał/a:
to dzięki mnie ten materiał ujrzał światło dzienne, to ja postawiłem 15 piwo. I nie mnie wińcie tylko autora.
jeju, ale Ty jesteś fajny
a dowcipas, nawet w postaci jednego zdania jest lepszy od Twych sucharków, więc zrobiłeś dobry uczynek
A co mówi francuzka po stosunku/Nic nie mowi bo wyciaga włosy z zebów hahahahaha -pisze to bo chce jak najszybciej na sb sie dostać
BongMan napisał/a:
Mój syn zaczął ostatnio strasznie przeklinać. Może w przedszkolu posłyszał, może na placu zabaw, chuj go wie...
No i jak zwykle odbieram gówniarza z przedszkola, a ten skurwiel jebany klnie że by go chuj jasny w dupsko wypierdolił. Szczęka z wrażenia wykurwiła mi o podłogę, a ten wpada do auta i krzyczy "siema ojciec, masz szluga jarać mi się chce"
I co, śmieszny jestem?
@toiman
tak, śmianie się z idiotów zawsze było normalne.
tak, śmianie się z idiotów zawsze było normalne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów