18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00
🔥 Impreza firmowa - teraz popularne
Syn wraca do domu
uh4 • 2013-09-02, 21:17
Son returns home and says:
Son: Hey, Mother
Son: Hey, Motherfucker

Takie tam.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrisCFC 2013-09-03, 17:41 11

Tak mi się przypomniało...
Zgłoś
orzeszwmorde 2013-09-03, 21:11 2
Wchodzi król Edyp do knajpy na Brooklynie i mówi:
- Hello boys.
- Hello motherfucker.
Zgłoś
kierownikmasarni 2013-09-03, 21:20
tee who you yeah bunny

tee who you we see
Zgłoś
trzciniak91pp 2013-09-03, 21:28
Hey, Mother! Hey, Motherfucker!

Takie tam.
Zgłoś
wieczór 2013-09-03, 21:29 2
Ja kojarzę coś takiego:
Dziecko w nocy w chodzi do kuchni i widzi murzyna przy lodówce pijącego mleko z kartonu.
- Hi , are you new babysitter?
- No, I'm new motherfucker.

Zgłoś
vniveri25 2013-09-03, 22:18 3
Przychodzi Edyp do Syzyfa
-Yo Rolling stone!
-Yo motherfucker.
Zgłoś
jedendwa 2013-09-03, 22:35
Ale Wy jesteście kurwa głupi.

Son: Hey, Mother (syn mówi do matki)
Son: Hey, Motherfucker(syn mówi do ojca kurw jego mać)

Dziekuję za uwagę.
Zgłoś
korzengo8 2013-09-03, 23:59
Oryginał:

Son to his father: Hey motherfucker!
Father to son: What`s up son of the bitch!

a oprócz tego:
CFSD_89 napisał/a:

Nie zjebany kawał tylko syn mówi pierw do matki a potem do ojca.

Sadistic na Was wpłyną i myślicie ze matkę będzie ruchać i że to ona powinna powiedzieć "Hey motherfucker".

wpłynąŁ - tam jest Ł

tak wygląda jak nie masz to sobie skopiuj

małe: łłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
wielkie: ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ
Zgłoś
buli1382 2013-09-04, 0:10
Widzę grube kawały.
Zgłoś
b00mba 2013-09-04, 17:11
@UltorMatrix

kurwa Mikołaj Rej się znalazł.Żądać to Ty sobie możesz w domu. Nie rozumiem w czym komuś może przeszkadzać napisanie kawału po angielsku? Jeszcze wyskoczył jak filip z konopi z tym "wywyższaniem języka angielskiego nad polskim" - to jest jakaś forma pseudo patriotyzmu- wyszukiwanie każdej możliwej okazji by przedstawić się jako patriotę dojebując się do czegokolwiek ? Większość ludzi uznaje angielski za język międzynarodowy, większości osób nie przeszkadza czytanie tekstów w nim napisanych(łatwych i trudnych) więc w czym problem ?Jak Ci się nie podoba możesz scrollować . Mnie osobiście lepiej brzmi "motherfucker" od "matkojebcy" dlatego gdyz kawał w oryginale jest pewnie angielski. Otóż zauważ że niektóre przekleństwa czy słowa wulgarne mają inny odcień i natężenie w różnych krajach oraz ich częstotliwość i oddzięk są inne. Kiedy ostatnio słyszałeś "matkojebca" na ulicy ? W usa będzie to pewnie jedno z popularniejszych odzywek . Dlatego użycie "matkojebcy" jest grubo naciągane.
Zgłoś
umcumcpolowka 2013-09-04, 19:32
Uczyć się kurwa języków barany. Później przez niedouczonych polaczków trzeba się za granicą wstydzić.
Zgłoś
blade87 2013-09-04, 19:35
@up

Osz Ty chuju! Już miałem napisać niemal identyczną ripostę, ubiegłeś mnie!
Tak tak, panie UltraMasmix, kontekst kulturowy ma znaczenie! U nich motherfucker to takie nasze "siema, cwelu!", gdy chodzi o przywitanie np. dwóch dobrych kumpli.
Zgłoś
CFSD_89 2013-09-07, 1:04
@korzengo8 - sam sobie skopiuj, nie będziesz mi życia ustawiał.
Zgłoś
JanJankowski 2023-07-30, 23:04
Matka. Wykurwistej chuju stad
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem