📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy ktoś prócz mnie nie ma pojęcia o co tu chodzi?
Dla tych co nie umieją angielskiego:
Syn wraca do domu i mówi:
Syn: Cześć mamo.
Syn: Cześć Matkojebco.
Zsan napisał/a:
Dla tych co nie umieją angielskiego:
Żądam, powtarzam żądam a by w głównym poście była ta wersja a nie ta anglojęzyczna. Do kurwy kim Ty kurwa autorze jesteś aby angielski przed polski język stawiać? No kim Ty kurwa jesteś pajacu?
A kontekst nie ma tu znaczenia, brzmią tak samo.
Juust1ce napisał/a:
Raz mówi do matki, raz do ojca (stąd matkojebca), gdyby dowcip był bogaty w szczegóły każdy by załapał. Ale tak to jest jak się ma umysł ameby i tworzy dowcipy.up, czyli uh4 też zjebał :O
Nie zjebany kawał tylko syn mówi pierw do matki a potem do ojca.
Sadistic na Was wpłyną i myślicie ze matkę będzie ruchać i że to ona powinna powiedzieć "Hey motherfucker".
Sadistic na Was wpłyną i myślicie ze matkę będzie ruchać i że to ona powinna powiedzieć "Hey motherfucker".
Dyskusja na poziomie, na temat na równie wysokim
Przychodzi Bill na imprezę i mówi:
Bill: Cześć
Bill: Witaj
Bill: Hej
Bill: Zatańczymy razem?
Takie tam, ale mnie rozśmieszyło.
Bill: Cześć
Bill: Witaj
Bill: Hej
Bill: Zatańczymy razem?
Takie tam, ale mnie rozśmieszyło.
Matka była w kuchni, nie usłyszała i nie odpowiedziała
Mother: Hi son of a bitch !
Matka: Cześć bękarcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów