powodem był spór majątkowy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardziej wygląda jakby stary wyruchał mu na zapleczu kochasia, tego w bordowej koszulce...
Niewiadomo na którego ojca patrzeć xd
Może i dobrze zrobił, że mu tej kozy nie zapisał w spadku.
Syn miał rację. W wieku 18 lat syn przejmuje majątek ojca i go pomnaża, zgodnie z przypowieścią o talentach. W mojej Rodzinie sprawdza się od pokoleń, poprzez tkaniny, potem badylarstwo, następnie deweloperkę, potem bitcoiny, a teraz edukację i medycynę.
Dramat polega na tym, że ojciec wmawia następnemu pokoleniu, że koń, pług i poletko to jest z dziada pradziada nasz obowiązek.
Jeśli wasz ojciec tak mówi, to powinieneś mieć prawo do odjebania go i postawienia na tym polu apartamentowców.
Dramat polega na tym, że ojciec wmawia następnemu pokoleniu, że koń, pług i poletko to jest z dziada pradziada nasz obowiązek.
Jeśli wasz ojciec tak mówi, to powinieneś mieć prawo do odjebania go i postawienia na tym polu apartamentowców.
Zabił go serią iskier 😀
Kilka wsi obok dosłownie kilkanaście kilometrów kilka lat temu stary odjebał młodego w łóżku i sam wyhuśtał się obok domu. Też poszło o gospodarkę czy pola. U rolnika ziemia ważniejsze niż cokolwiek innego a z Emilem nie raz wódkę piłem.
bum tarara ram.
misiekdiablo1 napisał/a:
ramsch12345 napisał/a:
Niewiadomo na którego ojca patrzeć xd
Dobre )
tu akurat aż się prosi o czerwone kółeczko. xd
bo sam w napięciu i wkurwion, obserwowałem wszystkich, a i tak źle wytypowałem, bo zabili nie tego, którego obserwowałem.
kurwa xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów