Była radocha
Była radocha
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ojciec debil. Nie zapominajmy jednak, że dzięki takim debilom ich dzieci mają traumy, całe życie gniotą frustrację w klacie i pewnego dnia im odpierdala i dzięki temu mamy świeży kontent.
Kurwa traumę bo dzieciak w łeb huśtawka dostał?
Jakie landrynkowe musi być jego życie jeśli od takiego zdarzenia dostanie traumy.
Sam jestem ojcem i jakoś specjalnie nic złego w tym nie widzę.
Huśtawka jest na tyle lekka że większej krzywdy mu nie zrobi.
A że się poryczał? Jak większość (na oko) 4 latków jak coś się stanie.
To właśnie takie bez inwazyjne wychowanie większą traumę na dzieciaku wywoła bo jak już puści maminą spódnicę to jest w szoku że świat nie składa się z cukierków i ogólnie ma go w dupie.
Nie dostrzegam przeciwwskazań.
Ojciec debil. Nie zapominajmy jednak, że dzięki takim debilom ich dzieci mają traumy, całe życie gniotą frustrację w klacie i pewnego dnia im odpierdala i dzięki temu mamy świeży kontent.
Zgadzam się co do pierwszego zdania. Dzięki takim debilom dzieci biorą zły przykład i przyuczają się do pionowego filmowania. Pamiętaj idiotko lub baranie za pionowy bubel na tym portalu ode mnie nigdy piwa nie dostaniesz!
Ahahaha ale się spłakał mały gówniak. Piwo dla tatusia za znęcanie się nad gówniakiem.
Twój też się znęcał nad tobą, co? I chyba za dużo razu w dekiel dostałeś.
W sumie pedryl będzie miał ciężko tatusiem zostać z innym pedrylem. Niby się da ale tutaj na szczęście polskie prawo utrudnia patologii takie manewry.
Nie potrzebuję kaszojadów ani utrzymanków mieć pod dachem przez 18 lat jak ty przegrywie.
Nie potrzebuję kaszojadów ani utrzymanków mieć pod dachem przez 18 lat jak ty przegrywie.
Tłumaczenie marnego pedała. Tata cieszy się że syn lubi kawior z chłopakiem? Też by jak ty myślał gdyby wiedział że będziesz chory.
Tłumaczenie marnego pedała. Tata cieszy się że syn lubi kawior z chłopakiem? Też by jak ty myślał gdyby wiedział że będziesz chory.
kawior? xD jeszcze tego nie slyszalem...haha...tak, tata dumny, bo sam lubi chlopcow
kawior? xD jeszcze tego nie slyszalem...haha...tak, tata dumny, bo sam lubi chlopcow
Kawior to stanie do ryja, ale fajnie ze dumny i że nauczył cię jak być prawdziwym mężczyzną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów