no nie wiem. ja mialem ciezkie i barddzo skorme dziecinstwo. ale nigdy, za ni chuja, o zaden chuj, bym na matke reki nie podniosl... ale jest roznica miedzy matka co naprawde tylko nakurwia co ja daja na dzieci, i suka co robi tylko pod rodzicielskie (tak sie to za moich czasow nazywalo).
skromnie wychowany, skromnie zyje, choc wychodzi mi po podatkach 17k€ na koniec roku w monachium. ja zrobilem 3 fundusze: matka, siostra i brachol. obok tego oczywiscie swoj. mam na hajs wyjebane, mam troche za soba i zycze mojej mamie najlepszego. jak za 2 lat bede wyplacac po 7 latach, to bedzie ma moich rodzicow zajebista suma. dla siorki i brachola tak samo. jesli chodzi o mnie to nadal bede trenowal, jezdzil na rowerze i ogolnie nakurwiac. dobrze zarabiam, mieszkam w monachium, szanuje rodzine i nigdy nie zapomne skad pochodze. polske kocham ale jebac wszystko nie biale!
edit: troche sie rozpisalem, chodzilo mi o to, zadna matka nie jest perfekt, ogolnie jest odwrotnie. ale ma sie tylko ta jedna.
Nie mam zamiaru obrazić tylko taki przykład.. a jakby całe dzieciństwo ruchał Cię twój ojciec? Ten jedyny ojciec jakiego masz.. co wtedy? Git czy jednak chuj nie człowiek i wypadałoby coś z tym zrobić?
wiecie mozekiedys bylo odwrotnie to moze ona go napierdalała jak kota w worku
Raczej odwrotnie. To chyba Chiny. Tam można mieć tylko jedno dziecko. Więc to efekt rozpieszczenia. Synuś całe życie był pod kloszem a w dorosłym, chujowym życiu, nie daje rady to się wyżywa. Już wcześniej pisałem, że kiedyś ludzkość się rozwijała a teraz przez ten pedalski styl wychowywania się cofa. Dzieci stają się zimne i nieczułe na wszystko w swoim otoczeniu. Nie reagują emocjonalnie tak jak powinny. Wpierdol pasem za przeskrobanie czegoś, to nie to samo, co siedzenie z dzieckiem i tłumaczenie mu że tak nie wolno. Taki efekt powoduje, że tylko rodzic jest sflustrowany a dziecko się z tego śmieje.
Raczej odwrotnie. To chyba Chiny. Tam można mieć tylko jedno dziecko. Więc to efekt rozpieszczenia. Synuś całe życie był pod kloszem a w dorosłym, ch*jowym życiu, nie daje rady to się wyżywa. Już wcześniej pisałem, że kiedyś ludzkość się rozwijała a teraz przez ten pedalski styl wychowywania się cofa. Dzieci stają się zimne i nieczułe na wszystko w swoim otoczeniu. Nie reagują emocjonalnie tak jak powinny. Wpie**ol pasem za przeskrobanie czegoś, to nie to samo, co siedzenie z dzieckiem i tłumaczenie mu że tak nie wolno. Taki efekt powoduje, że tylko rodzic jest sflustrowany a dziecko się z tego śmieje.
Kurwa moj komentarz rządzi xd
ale wiesz chiny to chiny kitajcie lubią sie wyżywać na młodych osobnikach. Albo też ich besztać za to że robią coś żle. Przynajmniej mają tak azjaci
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów