Podziękowania dla matki za wychowanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bezstresowo wychowała to nie się nie stresuje tylko przyjmie z szacunkiem wpierdol od syna
dowiedział się ile jego koledzy w dzieciństwie dostawali kieszonkowego
Co za łamaga. Nawet porządnie przypierdolić nie potrafi.
Niezadowolony, że musi ją utrzymywać. Zapomniała odprowadzać składki emerytalne.
wiecie mozekiedys bylo odwrotnie to moze ona go napierdalała jak kota w worku
No i chuj z nią. Gdyby była dobrą matką, to nie miałaby teraz problemu.
htp napisał/a:
Niezadowolony, że musi ją utrzymywać. Zapomniała odprowadzać składki emerytalne.
Nie wiem co to za kraj azjatycki, ale jeśli Chiny to tam nie ma jako tako składek emerytalnych, a już zupełnie żadnych na prowincji. Jeśli nie urodziłeś się w dużym mieście (przeprowadzka nic nie da ze względu na tamtejszy system meldunkowy) to o ile czegoś na starość nie odłożysz to po prostu umrzesz z głodu.
Mogła zajebac gnoja jak jeszcze sral po majtach albo wychować jak należy, teraz już za późno
I poszedł zeżreć tam gdzie jego miejsce w pomieszczeniu dla szczot
Fajnie się będzie oglądać jak za 20 lat syn jego będzie napierdalać
orion123123 napisał/a:
wiecie mozekiedys bylo odwrotnie to moze ona go napierdalała jak kota w worku
no nie wiem. ja mialem ciezkie i barddzo skorme dziecinstwo. ale nigdy, za ni chuja, o zaden chuj, bym na matke reki nie podniosl... ale jest roznica miedzy matka co naprawde tylko nakurwia co ja daja na dzieci, i suka co robi tylko pod rodzicielskie (tak sie to za moich czasow nazywalo).
skromnie wychowany, skromnie zyje, choc wychodzi mi po podatkach 17k€ na koniec roku w monachium. ja zrobilem 3 fundusze: matka, siostra i brachol. obok tego oczywiscie swoj. mam na hajs wyjebane, mam troche za soba i zycze mojej mamie najlepszego. jak za 2 lat bede wyplacac po 7 latach, to bedzie ma moich rodzicow zajebista suma. dla siorki i brachola tak samo. jesli chodzi o mnie to nadal bede trenowal, jezdzil na rowerze i ogolnie nakurwiac. dobrze zarabiam, mieszkam w monachium, szanuje rodzine i nigdy nie zapomne skad pochodze. polske kocham ale jebac wszystko nie biale!
edit: troche sie rozpisalem, chodzilo mi o to, zadna matka nie jest perfekt, ogolnie jest odwrotnie. ale ma sie tylko ta jedna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów