📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Biedny chłopak dowiedział się, że Augst Ames nie żyje...
Łączę się z tobą w bólu.
Łączę się z tobą w bólu.
Ten film to najlepszy przykład na to, że dziecku można wmówić największą bzdurę i uwierzy bezgranicznie.
Więc wesołych 2017 urodzin żyda i allahu akbar do przodu. Z bogiem.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Więc wesołych 2017 urodzin żyda i allahu akbar do przodu. Z bogiem.
Dlaczego tylko dzieciom? Mało to jest lewusów na świecie co wierza w bajki o multi kulti, LBGT QWERTY, gender i tym podobnych? Dziecko można zrozumiec nie nabrało doświadczenia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
@poligon6
Są też debile którzy wierzą w Boga, Maryję dziewicę i tym podobne pierdoły.
Są też debile którzy wierzą w Boga, Maryję dziewicę i tym podobne pierdoły.
Naprawdę nazywała się Grabowska.
Niestety... Piękność z którą spędziliśmy niejeden wieczór stała się prawdziwym aniołem.
Naprawdę nazywała się Grabowska.
Jeśli po śmierci August Ames, nadal do niej wale, to jestem chory na umyśle?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów