📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
buenos11 napisał/a:
Ja tez mam około 43-45 cm w łapie w klacie chuj wie bo mi centymetra brak i na silowni bylem z piec lat temu , ale zapierdala się od 16 roku życia fizycznie i nie trzeba się kuć . poza tym rozśmieszają mnie takie zasapane klocki .pozdro
43-45 cm w bicepsie to akurat każdy kto ma odrobinę samozaparcia bez kłucia osiągnie. Nie jest to jakieś wielkie osiągnięcie.
tak się zastanawiam czy to się da dobrze wstrzyknąć czy zawsze wychodzą takie zajebiste "mięśnie"
Z takimi to mógłbym na solo iść. Wystarczyłoby im igłę w te balony nadmuchane wbić.
Buhaj123 napisał/a:
Ja prdl... XXI za oknem a ludzie wciąż pytają o tytuły piosenek z filmików. Nigdy nie słyszeliście o Shazam czy SoundHound?co to za piosenka ????
kurwa jadłem..
ulifont napisał/a:
Godni pogardy idioci. Każdy ćwiczyć powinien dla siebie, a nie po to żeby popisywać się przed całym światem. Powiedziałem ja 44 w łapie, 128 w klacie.
Tłuszcz się nie liczy
@RockyWood teraz nie, ale w końcu zacznie bo przy takich ilościach oleju mięsień zaczyna po prostu gnić.
ulifont napisał/a:
Godni pogardy idioci. Każdy ćwiczyć powinien dla siebie, a nie po to żeby popisywać się przed całym światem. Powiedziałem ja 44 w łapie, 128 w klacie.
Pfff, nie ma się czym chwalić, ja mam więcej w brzuchu niż Ty w tej łapie i klacie łącznie.
Ten w czerwonym wygląda jakby miał sztuczne cycki powszywane w rękę.
przechueajowo to wygląda niech sobie wbiją w mózg albo w kuetasa więcej pożytku będą mieli.
Kogo oni chcą oszukać? To już trzeba mieć problem z głową żeby tak się okaleczać. No ale przynajmniej mamy co oglądać
PS. Uprzedzając pytania, tak, * użyta, bo mama zabrania mi przeklinać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów