📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
ja pierdole...
nie chciało się ćwiczyć to tera trzeba dźwigać te wory oleju
nie chciało się ćwiczyć to tera trzeba dźwigać te wory oleju
Fajnie to wygląda jak koleś ma rękę taką jak moja noga a poci się i sapie przy cięzarach na jakich ja rozgrzewkę robie
@piotrek22g dokladnie, lenie jebane. Po co ćwiczyć, jak można zajebać strzał w mięsień i samo urośnie. Ani to ładne, ani chuj wie jakie. Same bicepsy jeszcze by względnie wyglądały, ale te tricepsy to sa po prostu straszne.
W mózg niech sobie ten olej wstrzykują, może zmądrzeją ...
Godni pogardy idioci. Każdy ćwiczyć powinien dla siebie, a nie po to żeby popisywać się przed całym światem. Powiedziałem ja 44 w łapie, 128 w klacie.
@Prze-moc czasami wal też drugą ręką .
A na poważnie: Przerzuć się ze sztangi na hantle, albo na odwrót. Może też być tak, że po prostu spaliłeś mięsień.
@Prze-moc czasami wal też drugą ręką .
A na poważnie: Przerzuć się ze sztangi na hantle, albo na odwrót. Może też być tak, że po prostu spaliłeś mięsień.
a ten ciapak w 0:16 jest wpisany do ksiegi ginesa jako posiadacz najwiekszych bicepsow na swiecie, no tak kurwa jak jabny brudas to juz nie trzeba sprawdzac czy ma naturalne czy doklejone, a co do samego syntholu to najwieksi kulturysci go stosuja aby wyrownac proporcje co jest chore bo tam tego byc nie powinno, dobrym przykladem na to jest markus ruhl
do tego wyzej:
spalil miesien? co ty czlowieku pierdolisz? wiesz co to wogole oznacza spalic miesien?
do tego wyzej:
spalil miesien? co ty czlowieku pierdolisz? wiesz co to wogole oznacza spalic miesien?
Spalić mięsień... Może w przetrenowanie też ktoś wierzy?
Synthol....typowa zabawka dla ciot i pizdeczek które nie potrafią ruszyć dupy pare razy w tygodniu żeby zrobić konkretny trening
Synthol....typowa zabawka dla ciot i pizdeczek które nie potrafią ruszyć dupy pare razy w tygodniu żeby zrobić konkretny trening
ulifont napisał/a:
Ja tez mam około 43-45 cm w łapie w klacie chuj wie bo mi centymetra brak i na silowni bylem z piec lat temu , ale zapierdala się od 16 roku życia fizycznie i nie trzeba się kuć . poza tym rozśmieszają mnie takie zasapane klocki .pozdroGodni pogardy idioci. Każdy ćwiczyć powinien dla siebie, a nie po to żeby popisywać się przed całym światem. Powiedziałem ja 44 w łapie, 128 w klacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów