📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
a jak będziesz miał 1,50 metra wzrostu to utną ci nogi żebyś się nie "rozpychał"
I już tam bombkę powinni rzucić ile larw od razu można było by ubić
Tylko 2 piętrowe łóżka ? To jakaś zapyziała dziura. W większym mieście pewnie po 4 albo 5 pięter mają łóżka.
I po co się tak mnożą ? Jakby było ich mniej mieli by lepiej i lepiej.
I weź tam zaśnij jak 10 zacznie chrapać, 15 pierdzieć, 12 gadać przez sen, 5 pewnie lunatykuje a 30 sie onanizuje....
przynajmniej śpią i ryjów nie drą jak te nasze bachory z ADHD
*sypki drift po blacie*
Ciao Xin - sektor 4G, miejsce 11
"Gdyby wielkość genitaliów była zależna od rapu, to ja swojego kutasa woziłbym na paleciaku"
Jeszcze mi brakuje jakiegoś "gonga", by całe żółte nasienie w sekundę stało przy łóżku, przygotowane do nauki. Albo roboty przy ryżu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów