Ariel?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ariel?
miałem nadzieję, że jakiś samochód wyskoczy niespodziewanie i przejedzie po nim. No niestety, nie udało się. Przypuszczam, że za jakiś czas znów będą dodawane kolejne denne filmiki z jego udziałem...
browarnik - wymuszony sadyzm przestal byc zabawny huj wie jaki czas temu, czyli teksty w stylu "mialem nadzieje ze pierdolnie go samochod", "mialem nadzieje ze ten widelec wbije sobie w oko", "mialem nadzieje ze ten pies wgryzie mu sie w krtan" tak jak i z murzynami na plantacji bawelny przestaly byc smieszne. Spozniles sie z rejestracja jakis rok wiec nie jestes cool trendy na topie.
Az cie kurwa zacytuje z twojej wczorajszej wypowiedzi.
Kurwa, litosci. Gdzie wy sie teraz rozmnazacie?
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
Az cie kurwa zacytuje z twojej wczorajszej wypowiedzi.
browarnik napisał/a:
Wysłany: Wczoraj 12:59
dobrze tak czarnuchowi. gdyby był, jak Pan przykazał, przy zbiorze plonów, to by nie oberwał
Kurwa, litosci. Gdzie wy sie teraz rozmnazacie?
sadistic.pl/co-wkurwia-moderatora-vt58628.htm
Ptak go nie bolał ?!
Mnie zabolał od samego patrzenia jak wali w ten beton.
Mnie zabolał od samego patrzenia jak wali w ten beton.
Ja się, kurwa pytam, gdzie był Green Peace?
szkoda, że nie murzyn. lepiej wkomponowałby się w asfalt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów