📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Oralnie się sprawdzi, hiszpan też się zda, a zjeść zawsze można
Jeśli cipka Twojej laski jebie śledziem, to współczuję Ci dziewczyny.
otóż nie! będąc we Władysławowie grałem w cymbergaja z miejscowymi, a wieczorami chodziłem podziwiać pastele na niebie podczas zachodu słońca, zagadał do mnie wówczas Krzysztof Skiba i powiedział, że dobór pompy na punkt pracy polega na znalezieniu pompy, która w układzie przetłoczy wymaganą ilość cieczy. Nie do końca zrozumiałem o co chodzi, więc zagłębiłem się w dziele Reymonta - Ziemia obiecana i doszło do mnie że podczas eskalacji pigmejów należy zwrócić szczególną uwagę na reklamy środków na podtrzymanie stójki prącia, a jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic.
no i słusznie zrobił. Wiadomo od czasów antycznych, że syreny pożerają ludzi. To teraz tylko zapominamy o mądrościach ludowych, a w tv słodkie Arielki i kurwa romantyczne wampiry. Wyjdą kiedyś te potwory z ukrycia i zamiast napierdalać widłami będziemy chcieli się zaprzyjaźnić
Iperyt napisał/a:
Taka to musi jebać śledziem
to byłby jego najmniejszy problem.
Jak to ruchać?
usta ma sprawne, a potem się wymyśli co dalej
otóż nie! będąc we Władysławowie grałem w cymbergaja z miejscowymi, a wieczorami chodziłem podziwiać pastele na niebie podczas zachodu słońca, zagadał do mnie wówczas Krzysztof Skiba i powiedział, że dobór pompy na punkt pracy polega na znalezieniu pompy, która w układzie przetłoczy wymaganą ilość cieczy. Nie do końca zrozumiałem o co chodzi, więc zagłębiłem się w dziele Reymonta - Ziemia obiecana i doszło do mnie że podczas eskalacji pigmejów należy zwrócić szczególną uwagę na reklamy środków na podtrzymanie stójki prącia, a jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic.
Drugi raz nie uda Ci się mieć najlepszego komentarza, to już nie jest śmieszne.
i co to kurwa jest
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Ani to usmażyć, ani to wyruchać... postąpił instynktownie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów