18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Syreny
B................L • 2013-06-18, 18:55
Niedawno wypłynęła jedna z teorii, jakoby syreny, czyli tak zwane małpy wodne, było odrębnym gatunkiem człowiekowatych, który z biegiem czasu wyewoulował na ssaka wodnego.
Najpierw kości, czaszki, zwłoki, teraz prawdziwe nagrania tych stworzeń.

Tutaj dokładni widać pewne cechy dokładnie opisywane w już kiedyś wstawianym tu dokumencie(np. wielkie oczy):

Jak myślicie drodzy Sadole, czy możliwe jest istnienie inteligentnego gatunku pod wodą?
Zgłoś
PartizantPń 2013-06-19, 12:46 11
Syrena ? Ni to wyruchać , ni to usmażyć...
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2013-06-19, 13:19
Burbon wracaj do metra bo pierdolisz
Zgłoś
Szafina 2013-06-19, 13:20 3
@marcinc53
niezle masz nasrane

Ma jeden kolor, kształtów tysiące,
pojawia się kiedy świeci słońce.
Lata i pląsa, lecz by nie uciekł,
u dołu stoi na twardym gruncie.
Nie czyni krzywdy, bólu nie czuje
samotnie nigdy nie podróżuje.
...Co to jest?
Zgłoś
firer 2013-06-19, 13:27 3
Pewnie, że syreny istnieją. Nie oglądaliście "Małej Syrenki"?
Zgłoś
LUKUNKU 2013-06-19, 13:28 1
Ja tam bym chcial żeby to okazało się prawda
Zgłoś
KebabRemover 2013-06-19, 13:33 1
Za fake przemawia nie tylko sama animacja, ale praca zoomu, jakby specjalnie zrobione żeby było jak najmniej wyraźnie, ewidentnie jest to przerobione przez kogoś, żadna kamera tak się nie zachowuje, i zachowanie nagrywającego, chwilę patrzy na syrenę, po czym krzyczy "o my gash" jakby dopiero co ją zobaczył a przedtem nagrywał od tak zwykłą skałę.
Chujowe, pozdrawiam
Zgłoś
M1Cro 2013-06-19, 13:40 1
dobrze użyłeś sława " inteligencja". Już rozwijam moją wypowiedz , jeśli istnieją to są bardzo inteligentne stworzenia że unikają człowieka z taką precyzją ! Bo chinole by je zjedli
Zgłoś
Captain's Burger 2013-06-19, 13:49 1
Kiepska jakość i napis "TRUE 100%" pozwala sądzić że to 100% FAKE :E.

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
cannabis7777 2013-06-19, 14:00 13
Zważając na celowe działania Inkwizycji, żeby zniszczyć wszelką magię, szamanizm i pamięć o pradawnych stworzeniach historycznych. Następnie biorąc pod uwagę fakt, że w dzisiejszej popkulturze ewidentnie ktoś stara się nam ułożyć w głowie, że wszystko co magiczne i niesłychane występuje jedynie w bajkach, grach etc. Jestem w stanie uwierzyć, że gdzieś tam w głębi są inteligentne istoty.

A co do hejtów to że ktoś jest inteligentny nie znaczy, że wykorzystuje w pełni swą inteligencję. Myślę, że autorowi chodziło raczej o świadome istnienia istoty, zwalczające instynkt, tak jak my powinniśmy to robić. Bo kot też jest inteligenty na swój sposób, a nie ogarnia po kilku latach kierunku otwierania skrzydeł drzwi.

Niestety, niektórzy nie zobaczyliby prawdy nawet gdyby usiadła im na nosie. Pozdrawiam i życzę bycia bardziej otwartym na wszystko czego się nie zna, bo jeśli myślisz, że już wszystko rozumiesz, to połóż się i odejdź bo możesz już umrzeć.

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
robex9 2013-06-19, 14:06 2
Biorąc pod uwagę, że obecnie lepiej znamy powierzchnie księżyca czy marsa niż naszych oceanów sądzę że był bym wstanie zaakceptować taką wiadomość o nowych mieszkańcach ziemi. Jednak biorąc pod uwagę obecną technikę i sztukę manipulacji zdjęciami i filmem trudno będzie odróżnić fikcje od faktów.

NON SERVIAM !
Zgłoś
Dupstein 2013-06-19, 14:09 5
Zgłoś
Ostrovsky 2013-06-19, 14:43
Ja wierzę że istnieją syreny, mam nawet bluzkę z napisem "Wierzę w syreny"

Nie nie mam ale chciałbym mieć
Zgłoś
B................L 2013-06-19, 14:45
Piszecie słowo syreny jak ostatni debile - to tylko nazwa kojarząca się ze światem fantasy. Przecież te "prawdziwe" nie mają cycków i nie ruchają marynarzy tylko to jeden z milionów gatunków żyjących w wodzie(trochę inteligentniejszy od innych)
Zgłoś
b................w 2013-06-19, 15:13
Możliwe, że na dnie oceanu żyje coś ciekawego. Ale ssaki podobne do człowieka? Dzisiaj gdy prawie każdy ma telefon z kamerą HD żeby nie było dowodu, żeby żaden badacz się na to nie natknął? Nie ma mowy.

Te ćwoki w łodzi siedzą cicho i tylko popiskują jak wiewiórki. Przecież oczywiste, że by było "O kurwa, widzieliście to?" i zaraz wszyscy kamery zbliżyli by do szyby w poszukiwaniu sensacji.
Zgłoś
Re-c 2013-06-19, 15:15 1
E tam syreny czy nie... Zgadywanki. Ale filmik bardzo mi się spodobał, bo mimo, że syreny mogły być falszywe, to pokazali, że yetiego. Yeti nie dość, ze okazał się autentyczny, to jeszcze wydaje się być stworzeniem myślącym. Oto wycinek:

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów