📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co za pojeby (nic nowego), kozojebca dostał kulkę a ci krzyczą allah akbar czyli ich "zbuk" jest wielki, jak to ma się do tego? Dostał kulkę, a ci krzyczą bóg jest wielki? Wtf, lewacka logika...
Kurwa, piękny kraj, otworzyć tam tylko kółko turystyczne i żyć nie umierać. No, ale chyba lepiej tłuc się u dupe kozy
kurwa no masakra, pierwszy ma lunetę a napierdala z biodra, ten co ginie ma kamizelkę K.O. i ginie, no takie rzeczy tylko w ciapatstanie
Cytat:
Dostał kulkę, a ci krzyczą bóg jest wielki? Wtf, lewacka logika...
Lewacy są ateistami w większości, właśnie z powodu, który napisałeś Bo się to wszystko kupy nie trzyma.
W Battlefielda sie bawio skurwiele
ehhhhh ta ciapalandia
O widzę że się powodzi celowniki dostali
Tylko niech ktoś wytłumaczy po co im to jak i tak na oślep napierdalają ?
Tylko niech ktoś wytłumaczy po co im to jak i tak na oślep napierdalają ?
Jeśli tak się stanie jak kojot napisał wcześniej to pierdolę takie coś, pomóżcie zorganizować jakąś broń i będę napierdalał do kozojebców.
Kiedyś w Battlefield 3 miałem staty 33/1
Kiedyś w Battlefield 3 miałem staty 33/1
Wkurwiający ten Allah Akbar, powoli. Za strzał 11/10, szkoda że pewnie też strzelał ciapaty. A mogli spuścić też bombę... Nie mniej jednak, odkładając marzenia, i tak nieźle.
arcydzieło
+odpowiednie zagęszczenie ciapatych na metr kwadratowy
+śmierć kozoruchacza
+ terror i panika ciapatych
+ Allahu akbarrrrrrr
5/6 Polecam
+odpowiednie zagęszczenie ciapatych na metr kwadratowy
+śmierć kozoruchacza
+ terror i panika ciapatych
+ Allahu akbarrrrrrr
5/6 Polecam
estem pod glebokim wrazeniem ich taktyki i obycia wojskowego. To jakies ichniejsze wojska specjalne chyba byly. Koles z tym wyborowym nawet nie musial przykladac lunety do oka. Mysle ze ta taktyka wyskakiwania pojedynczo i posylania serii jest rewolucyjna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów