📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
okresu dostał i wielkie halo
Ciekawe kiedy oni się skapują, że powiedzenie "człowiek strzela a bóg kule nosi" to metafora i jednak trzeba celować niezależnie od ilości allahu akbarów.
Teraz to zajebiście się to ogląda, ale pomyślcie tylko- cipate od kilku lat systematycznie rozwalają swój kraj. Wojna się kończy (oby szybciej się powybijali) i trzeba zacząć normalnie (według standardów kozojebców) żyć. Będzie im się opłacać tyrać przy odbudowie połowy domów w tym kraju? Założą swoje firmy? Czy lepiej będzie wyjechać do Europy, do nieco mądrzejszych kuzynów którzy wynieśli się stamtąd jeszcze przed tym rozpierdolem? Jak już w końcu tutaj przyjadą to co będą robić? Umiejętności większości z nich kończą się na wydojeniu kozy i przeładowaniu kałacha. Będą latać po ulicach z maczetami i walczyć z "rasistami" o swoje "prawa" oraz robić stadka małych muslimów ze swoimi kilkoma żonami by dostać socjal. Nie wszyscy to jeszcze widzą, ale mamy już wszyscy przejebane.
heh kolejna koza straciła swojego prześladowcę Czyli tak jak być powinno oby tak dalej i aby ta choroba nie doszła do naszego i tak już chorego państwa.
Jednego ciapatego mniej. Plus jedna koza na świecie może czuć się bezpiecznie..
Ale napierdala tą kamerą
Dobrze, że dodałeś napisy bo bym nie zrozumiał co oni faflunią.
Zawsze ale to kurwa zawsze jeden strzela a reszta dopinguje choć każdy jakąś tam broń ma
nie trzeba naspiów juz ci tłumacze:
allach akpar- weź maszyne i strzelaj
allach akpar- mam kamizelke nic mi nie zrobią
allach akpar- allach akpar
allach akpar-dostał nasz
allach akpar- nic ci nie dala ta kamizelka w brzuch dostałes
allach akpar- chuj ci w dupe
allach akpar- wszystko nagrałem
allach akpar- wyłacz kamere po co to nagrywałes
allach akpar- weź maszyne i strzelaj
allach akpar- mam kamizelke nic mi nie zrobią
allach akpar- allach akpar
allach akpar-dostał nasz
allach akpar- nic ci nie dala ta kamizelka w brzuch dostałes
allach akpar- chuj ci w dupe
allach akpar- wszystko nagrałem
allach akpar- wyłacz kamere po co to nagrywałes
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów