📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa kiedys mnie drzaznilo jak ruskie krzyczeli te swoje urrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! szturmujac, ale te allah akbar to odbiera naprawde czlowiekowi wole do zycia... kurwa no, a mialem taki dobry dzien
ciekawe skąd te ujki jedne biorą ten sprzęt ? I nie mówie tu o żołnierzach
Zrób z nimi porządek Baszar! Może z kacapami pozbędziecie się ich. Przecież Ci rebelianci to dzicz wspierana przez al kaidę.
Natomiast ciapate są tak tępe, że cała rasa ma Allahu Akbar, które na dodatek nie oni wymyślili i jest związane stricte z islamem.
z muzyką "Passenger - The Way That I Need You" też się fajnie komponuje
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
Oni w ogóle wiedzą po co walczą ? W imie czego ? Tak wiem " allah akbar " ale co oni z tego mają ? Ani dobytku, ani sławy ani nawet dziewic po śmierci więc po co walczyć w imie niczego ?
Jaki BMP??? BWP - bojowy wóz piechoty!!!no cóż....nie było się w armii,więc pojęcie marne...
To jest BWP -bojowy wóz piechoty!!!nie BMP...to format pliku z grafiką bitmapową. taaaa...
To jest BWP -bojowy wóz piechoty!!!nie BMP...to format pliku z grafiką bitmapową. taaaa...
@UP
W Polsce tak, ale gdzie indziej...
pl.wikipedia.org/wiki/BMP-1
Grało się w OPF lub ARME to się wie.
W Polsce tak, ale gdzie indziej...
pl.wikipedia.org/wiki/BMP-1
Grało się w OPF lub ARME to się wie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów